Snelle levering ondanks feestdrukte

Niets op aan te merken. Spullen zouden nog niet beschikbaar zijn maar ik kreeg snel bericht dat ze verstuurd konden worden. Alles ij 1 x gekregen. Snelle levering. Als je dan toch besteld omdat je niet naar de winkel kunt, Doe dat dan hier ipv bij de duivel! (Bol)

komen afspraak qua levering niet na

Ik had een CD besteld als verjaardagscadeau. Deze zou 4 november verzonden worden, vervolgens werd de datum aangepast naar 5 november. Daarna kwam er te staan dat de CD in bestelling was. Ik heb gemaild en toen werd aangegeven dat de CD vrijdag verzonden zou worden. Daarna kreeg ik een mail dat het toch niet vrijdag werd, maar maandag.

Prima afgehandeld, afspraak nagekomen

Het aangebodene betaald en in uitstekende conditie ontvangen zonder poespas en zo hoort het!

Vlot en netjes

Uitstekende service!

Duidelijke, uitgebreide website. Snelle levering en uitstekend verpakt!

Uitermate tevreden

Goede website met duidelijke informatie. Snelle verwerking en levering in goede verpakking.

Prima service!

Snel, netjes verzonden, niet te duur. Kortom, uitstekend!

Snelle levering, goed product

De CD die ik bestelde werd per omgaande geleverd, in uitstekende staat en een goede prijs.

Snel en voor een scherpe prijs

prima service

Zeer ruim assortiment. Ik ben eigenlijk continu op zoek naar non-mainstream muziek van nu en vroeger. Mooie aanbiedingen in veelvoud. Alles goed verpakt en ontvangen.

Altijd service

Ik koop nu al jaren bij Sounds en raad het iedereen aan, super fijne klantenservice

Slecht verpakt

Ik heb Deze week de lp “Bastille wild World” binnen gekregen, maar deze was aan de zijkanten beschadigd, ook zat er een vouw in de hoek en zijn de inersleves beschadigd, heb die dag ook de picturedisk “paradise” van “George ezra ontvangen, deze zat ik een doorzichtige hoes waar heel de zijkant van was gescheurd..... Als je alles in nieuw staat wilt hebben koop dan NIET HIER.

Snelle verzending, goed verpakt, goede prijs.

pakketje snel en goed ontvangen

indien nodig zal in zeker nogmaals hier bestellen

goed en snel

Alleen barst in hoesje.

Goedkoop, maar traag

Artikel ook beschadigd, cd-hoesje gebarsten!

1 bestelling

Ging prima, geen klachten.

Snel , goedkoop .

Snel en goedkoper dan de concurrentie onder de 20 euro . Boven de 20 euro zijn er concurrenten die dan geen porto rekenen . .... Dan is Sounds duurder. Misschien dat Sound daar eens over na kan denken?.....

Snelle levering prima verpakking gewoon uitstekend

Voordelig , makkelijk bestellen , en een goede service!

Vriendelijk personeel , ruim aanbod , gratis af te halen in de winkel , goedkoop , overzichtelijke site. Top!

Perfect!

Eenvoudig te bestellen, goede tussentijdse info en perfect verpakt.

Snel geleverd, groot assortiment en veilig verpakt maar niet overdreven veel verspilling zoals bij de meeste bedrijven.

goede en snelle levering

erg goed