Prima prijs, is het lange wachten waard geweest

Sounds levertijd was tamelijk lang, echter werd dat bij bestelling reeds goed duidelijk gemaakt. CD werd in goede orde bezorgd. Tumbs up.

Op tijd en goed verpakt geleverd!

Toen ik mijn bestelling had betaald is deze netjes gelijk de volgende dag al geleverd. In de sleve van het album zaten kleine deukjes, maar dat maakt mij niet uit. Ik dacht misschien is het album tweede hands vanwege het prijsverschil met concurrenten. Maar nee! Hij was nog helemaal nieuw! Het album was ook goed verpakt geleverd. Verder zou ik het wel prettig vinden dat je een mailtje ontvangt als je een order hebt geplaatst. Ik vind het zelf fijn om te weten waar ik aan toe ben :) Maar dat ben ik. Voor mij iets meer mailtjes dus, maar verder heb ik een hele goede ervaring! CD's en vinyl hebben bij jullie mooie prijzen, misschien dat ik wel eens vaker iets ga bestellen bij Sounds.

Ondanks dat er 2 van de 4 lp’s in bestelling stonden bij de leverancier, dit wisten we toen we de bestelling plaatste, is onze bestelling super snel afgehandeld

Goedkoop en snel geleverd. Fantastisch bestel zeker weer.

Producten worden sneller geleverd dan aangegeven en zijn ook van goede kwaliteit!

Prima Cdtoko

Prima prijzen en eerder dan verwachte snelle nalevering van de backorder

Snel en overzichtelijk

Fijne en duidelijke wenshop. Verzending gaat lekker snel en alles wijst zich vanzelf uit.

Mooie aanbiedingen snel geleverd

Een aantal mooie LP’s in de aanbieding gekocht. Snel en goed verpakt geleverd.

Snelle levering en mooie prijs

Snelle levering en daarbij ook een fijne prijs. Blijft niet meer te wensen over.

Super snel geleverd en goed verpakt.

Aanrader

Item snel geleverd in goede staat

Erg tevreden

Snelle levering netjes verpakt veel keus

helemaal top

Snelle en correcte levering

Nette prijs, nieuw product, snelle levering!

Geweldig snel & goede kwaliteit

Goedgeregeld

Gewoon top

Uitstekende collectie, scherp geprijsd en vlotte en goede bezorging

Niks op aan te merken

Goede website, goed aanbod, redelijke prijzen, snelle levering. Prima!

Goed en zeer klantvriendelijk!

snelle afhandeling en een zeer klantvriendelijke bediening.

snelle levering, goede communicatie

LP voor een prettige prijs snel en in goede staat ontvangen

Het pakket is zelfs een dag eerder opgestuurd dan beloofd op de site! Precies wat het moest zijn top bedrijf

Snel, accuraat

Vaak ook heel mooie aanbiedingen!

Sounds is helemaal TOP!!

Sounds doet zij naam eer aan: een hele brede keuze aan cd's. En houdt braef stand, ondanks concurrentie van bijv. Bol.com. Topkwaliteit, klantvriendelijk en superservice....zoals het ook in de winkels is.

ik zou er nooit meer iets kopen .geen vertrouwen meer in

slechte kwaliteit geluid van de cd ..slecht stereo geluid .dynamiek slecht .. levertijd duurt erg lang zouden de grootste hits op staan inderdaad staan er 5 op .. had geen zin en tijd om het goed te bekijken is natuurlijk mijn eigen schuld

Goede prijs en goede service

Goede producten en prima prijzen

TOP!

Komen alles na wat ze beloven!

Brabantse Turfmarkt 83

2611CM Delft