Ik ben zeer tevreden

Twee lp's besteld waar van de ene bijna nergens te vinden was, die Sounds wel had. Sounds heeft een breed assortiment en snel geleverd.

In minder dag 1 dag bezorgd

Ik had een CD besteld, de volgende dag kreeg ik hem al netjes verpakt binnen.

Snelle levering!

Plaat besteld en betaald die op de site als leverbaar stond aangegeven, na de bestelling bleek de plaat niet leverbaar te zijn. Kleine tegenvaller.

Goede service, snelle levering.

Cd besteld waar ik elders lastig aan kon komen. Omdat ik niet zeker was van de levertijd meteen de klantenservice gemaild. Ik kreeg heel snel antwoord terug en de volgende dag lag de cd op de mat. Top! 👍🏻

Bestellen is leveren. Informeren en afhandelen is zoals een klant het zou willen.

Goede, snelle duidelijke service

Platen besteld op de site, de leverdatum wordt duidelijk vermeld en de deadline wordt gewoon betjes gehaald, top! Is bij bol.com wel eens anders bij wat ‘onbekendere’ muziek.

Super winkel!

Altijd super behulpzaam en heeft erg veel verschillende producten. Mijn album kwam snel en in goede staat aan.

Snelle verzending, breed assortiment, goede prijzen

Sounds heeft een breed assortiment, verzend de producten snel en goed en de prijzen zijn altijd goed. Altijd goede service van gehad

Super service

Snelle service, goed contact, dit word mijn vaste kpop adres.

Prima service en product

Juiste producten. Nette prijs. Op tijd geleverd. Ik heb verder niets te wensen.

vlotte bevestiging bij bestelling, duidelijke communicatie en artikel goed verpakt en snel geleverd. Top

Snel, makkelijk en goed

Pakketje was snel verstuurd, niet beschadigd en de betaling ging ook makkelijk

top

nog nooit problemen mee gehad + snelle verwerking van bestelling

Klantvriendelijk

PostNL had mijn (al betaalde) bestelling / CD na 4 dagen nog steeds niet geleverd. Na telefonisch contact mocht ik bij Sounds de CD kosteloos ophalen. Top service!

Prima webwinkel waar ik graag mijn lp's bestel

Een fijne winkel met een ruim aanbod en de lp's worden goed verpakt verstuurd!

Topervaring

Levering binnen toegezegde termijn, topassortiment (import uit USA).

De service, prijs verhouding, communicatie en kwaliteit is top! Heb al een aantal keren besteld, zeker een van mijn favoriete webshops!

Goed aanbod en prima communicatie.

Wat je mag verwachten

Duidelijk, uitgebreid, voordelig, vlot en gegarandeerd. Wat nog meer?

Ze hebben hier veel albums die ik graag wil voor een goede prijs! Het wordt gelijk opgestuurd, waardoor het de volgende dag al binnen is! Fijne plek om mijn album collectie te vergroten.

Uitstekend!

Heel veel van de Japanse kpop cd’s zijn op weinig plekken te vinden. Deze site heeft ze bijna allemaal voor een heel goede prijs! Ook was mijn pakketje de volgende dag al bezorgd. Ik zal zeker vaker hier bestellen!

Normaal,prima nu alleen een verkeerde cd geleverd

Verkeerde cd gekregen

Heldere communicatie, goede afspraken, correcte levering

Zoals de titel zegt. Mooie site, helder in de levering en stevig verpakt geleverd.

Goed aangekomen en snel ook!

Precies gedaan zoals beloofd. Zonder problemen! Zeker aanraden!

2x lp gekocht perfect kom op zeker terug.

Brabantse Turfmarkt 83

2611CM Delft