Lp besteld en volgende dag bezorgt, zo hoort het te gaan!

Goeie webshop met prima prijzen en snelle levering

Een paar LP's besteld via Sounds, en dat ging allemaal vlekkeloos. Misschien het enige minpunt is dat er achteraf wat deukjes in één van de LP's bleken te zitten. Dit beinvloed het geluid natuurlijk wat. Maar dat is tijdens transport gebeurd waarschijnlijk. Verder geen enkele reden om niet nog een keer te bestellen bij Sounds.

Superklantvriendelijk

mijn dochter wilde 1 deel van een album van "seventeen" bestellen. Waar we ook bestelden, overal krijg je een willekeurig deel toegezonden. Tot 3x kreeg ze dezelfde. Na wat googlen kwamen we bij Sounds terecht. Ik heb een mail gestuurd en kreeg binnen 24 uur keurig bericht terug. Na het plaatsen van de bestelling even bellen dan kon het gewoon geregeld worden. Zo gedaan dus. Hele vriendelijke dame aan de lijn, geen probleem en keurig de volgende dag in huis! Voortaan bestellen we dus bij Sounds!

goeie zaak

WOODZ Album besteld (kpop), mooi binnengekomen, niks mis mee. Ik kon geen versie kiezen, maar dat is dan een extra verassing ;) Bezorgdatum was gewijzigd naar 2 dagen later, maar is toen gewoon aangekomen precies binnen de aangegeven tijd. Ik ben er blij mee :)

Goede prijs, snelle levering

Ik heb al regelmatig cd's besteld, goede prijzen, overzichtelijk aanbod en snelle levering.

LP besteld met maand levertijd, na 1 1/2 week al geleverd. Super

goed assortiment

En snelle afhandeling van mijn bestelling!

komen beloften na

Toppers!

Leuke Lps en super snel!

Super service!

Zeer vriendelijke luitjes.

Snelle levering, prima prijs, goed verpakt

Uitstekende winkel, bestellen gaat snel en simpel. Diverse betaalmogelijkheden. Concurrerende prijzen.

Prima, netjes en snel, men houdt je goed op de hoogte van je bestelling

Supersnelle levertijd

Product was als omschreven, netjes verpakt en de volgende dag al binnen.

Snel geholpen

Snel de cd in huis

Metallica blu-ray snel geleverd

Prima, netjes optijd geleverd jammer dat ik niet meteen bij sounds heb besteld maar eerst bij een giga collega bedrijf die zijn afspraken niet nakwam. Voortaan bestel ik dus direct bij sounds. Bedankt!

Goede kwaliteit

Snel bezorgd en prachtige kwaliteit dubbelelpee

Makkelijke site, snel bestellen, prijs is goed, grote keus, pakketje snel ontvangen

Snel, netjes en eerlijk

Ik ontving mijn bestelling sneller dan verwacht, in keurige staat en ik kreeg zelfs een klein gedeelte van de betaalde prijs teruggestort nadat Sounds het product goedkoper had kunnen inkopen. Heel erg keurig!

my source for vinyl

Sounds is mijn plek waar ik mijn vinyl haal. Vam klassiekers tot en met speciale uitgaven Sounds heeft ze en verstuurd met zorg.

Helemaal goed!

Mooie cd op tijd opgestuurd en goed verpakt. Mijn moeder was er erg blij mee.

Goede ervaring

I heb nu een aantal platen gekocht en ben erg tevreden over de service. Fijn ook, dat als iets niet in de winkel staat, dit via de website besteld kan worden.

Prima ervaring

Duidelijke website zonder extra toeters en bellen, snelle levering

prima verpakking!

goede service en prima verpakking, daar kunnen andere leveranciers nog wat van leren, met name cd doosjes komen bij hun vaak gecrashed aan! Bravo Sounds!

Duidelijke site, goede communicatie, snelle levering!

Snel en goed verpakt!! De juiste dozen om platen te versturen. Super!! Dikke aanrader!

Snelle correcte levring

Mooie website, goede communicatie en snelle levering.

Brabantse Turfmarkt 83

2611CM Delft