Volop keuze, makkelijk besteld, goedkoop en snel geleverd.

Volop keuze en bestelling is makkelijk. De levering is dan binnen paar dagen. Betrouwbare webshop.

Betrouwbaar, snel, en klantvriendelijk!

Een goedwerkende webshop, duidelijke omschrijvingen, snelle verzending in een deugdelijke verpakking, in combinatie met een goede communicatie en redelijkeprijzen. Perfect!

Topservice

Zeer fijne webshop

Goede service, uitgebreid aanbod en snelle levering.

Cd's besteld via internet die dezelfde dag werden verzonden. Goedkope verzending en goede prijzen. Ook de winkel zelf is zeker aan te raden voor mooie pareltjes, zowel cd's als lp's.

Erg goede service

Erg klantvriendelijk en weten wat ze verkopen

Snelle leveringen en goede kwaliteit van de producten

Snelle levering en goede prijs

Ruime keus, aanbevolen door een kennis

Groot aanbod 60's en 70's muziek. TOP!

Super service, en heel attent personeel

Bestelde cd's van de Moonkings, bleek dat ik 1 titel 2 keer had besteld, als digipack en in jewelcase (ik was in de veronderstelling dat het om 2 verschillende cd's ging. Kreeg toen een berichtje hierover, buitengewoon attent en klantvriendelijk!

Super zaak

Ik kom hier al jaren eigenlijk van af het begin al.aan de vrouw jutteland en nu nog steeds fijne mensen weten ontzettend veel doen ook veel moeite om het toch voor je te.verkrijgen. Goeie service, kom er telkens met veel plezier weer terug. Fijne platen en cd zaak topie.

Geweldig!

Ik koop hier al mijn Kpop albums, elke keer als er een nieuw album uitkomt heeft Sounds het album ook heel snel leverbaar staan, ik vind dit een geweldige winkel en ik zal er voortaan blijven bestellen!

Goede en snelle levering, erg tevreden.

Snel bezorgd

Het is altijd op tijd geleverd!

Maatwerk

Jaren gezocht naar een album en hier gevonden. Veel moois gekocht alhier. Aanrader voor liefhebbers maar vooral speurneuzen

vriendelijk personeel

groot aanbod van cd's en lp's

perfecte service

snel en betrouwbaar

goede service en snelle levering

Snelle levering, eerder dan voorspelt. Goed verpakt en goede service.

Super in alles

Veel keus in cd's die niet zo gebruikelijk zijn, de prijzen zijn zeer schappelijk en de verzending snel. Fijn dat je bericht krijgt als het verstuurd is. Deze keer had ik een doosje dat erg stuk was, even een mailtje en de dag erna had ik al een nieuw doosje in huis. Toppie.

hele goede service en snelle levering complimenten er voor

Zeer Positief

Ik heb het zeer positief ervaren de bestelling duurde wel een beetje lang voor de rest ben ik tevreden. Gegroet Kadir Akturk.

Flexibele service

Van ~30 bestelde CD's in 4 verschillende orders waren er maar 2 CD's nog niet leverbaar dus overall een goede en flexibele service, ook gezien het feit dat ik ze op elke gewenste datum kon ophalen.

Sounds komt zijn beloftes na!

Goede prijs, levertijd conform opgave en keurig (strak) verpakt

Super snel

Ik koop hier heel vaak dingen. De prijzen zijn realistisch en de producten die ik koop worden snel geleverd!

Deze keer is het helemaal niet goed gegaan...

Woensdag besteld, donderdag zou het verzonden worden ( was Hemelvaartsdag dus dat niet lukt snap ik helemaal. Maar ook vrijdag niet aangeboden bij PostNL, Plaat wordt nu waarschijnlijk morgen geleverd. Vorig jaar ging het beter, besteld en volgende dag in huis. Toen 5 sterren,nu 2.

Brabantse Turfmarkt 83

2611CM Delft