Alles perfect

De mensen zijn super aardig als je een vraag stelt over iets of als je een specifiek product moet hebben. Snelle versturing en er was niks beschadigd.

Vriendelijk en realistisch.

Bij de bestelling werd een fout door Sounds gemaakt. Deze werd snel hersteld en vervolgens kwam alles correct in orde.

Goeie en snelle service

Goeie ervaring

Goede service en groot assortiment

Ik koop vaak mijn kpop albums bij Sounds en het bevalt me erg goed. Ze hebben vaak alles op voorraad.

Goede aanbiedingen

Website zou beter kunnen. Te vaak staat er bij een album 'nog geen tracks bekend'. De informatie kan beter als een bestelling lang blijft liggen doordat een leverancier klaarblijkelijk traag in afhandelen is. Vandaag besteld was bij de laatste bestelling pas ruim een dikke week later in huis. CD doosjes komen soms beschadigd aan. Er zitten gelukkig vaak hele goede aanbiedingen bij van niet zo gangbaar repertoire.

Snel en goede service

Album die ik kocht was niet duur. Het heeft geen beschadigingen en ik ben er zeer blij mee! Heel erg bedankt! ♥︎

Snelle en nette bezorging.

2x een bestelling gedaan. Ze zijn supersnel en voor een goeie prijs. Ze hebben van alles qua muziek. Geweldige zaak.

Snel, vriendelijk en betrouwbaar

perfect

goede levering snel binnen kwam nog 1 cd in nalevering omdat deze niet op voorraad was. ik ben tevreden

Goede levering, product was compleet en in goede staat

Meerdere malen hier een album gekocht. Altijd goede levering en de producten zijn compleet en altijd in goede staat.

Snelle levering , keurig verpakt

Aantal cd’s besteld . Snelle levering in goede stevige verpakking ! Top

Snelle levering zonder problemen

CD in de aanbieding gekocht voor een mooi prijsje. Lage verzendkosten en levering de volgende dag. Top!

Pluspunten

eerder bezorgd dan verwacht!

geen

Pluspunten

Muziekliefhebbers

Pluspunten

Klatenservice is super. Werknemers erg vriendelijk.

Geen.

Pluspunten

Snelheid, voorraad en verpakking

Pluspunten

Goede service, altijd bereid om vragen te beantwoorden en super snelle reacties op desbetreffende vragen!

Niet iets wat nu in mijn hoofd komt!

Pluspunten

Snelle verzending

Pluspunten

Prima service en prijs

Ga zo door

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel geleverd.

Pluspunten

Goed en vriendelijk personeel. Ik koop hier graag mijn platen.

De winkel is ook na de verbouwing, nog steeds aan de kleine kant.

Pluspunten

Komt op tijd en goede communicatie via telefoon en mail

Brabantse Turfmarkt 83

2611CM Delft