Alles correct afgehandeld

Aantal CD's besteld, ook met een langere levertijd, maar je wordt netjes op de hoogte gehouden. Goed verpakt geleverd.

Supersnelle levering

Bestelde cd al de volgende dag in huis. Ook mijn vragen via de mail werden snel beantwoord.

Alles in orde

Erg tevreden.

Voor het eerst een online bestelling gedaan bij Sounds en alles verliep prima. Ik werd goed op de hoogte gehouden van de levering, en platen zijn in topstaat. Alles was ook leverbaar. En prima verpakt. Graag weer tot een volgende keer!

Zeer betrouwbare webshop

Zoals altijd een nette en snelle afhandeling en veilge verzeinding van de bestelde CD

Duurde wel erg lang

Heb lang gewacht voordat de cd werd geleverd.

Ondanks dat een elpee nog besteld moest worden was alles binnen 2 dagen geleverd. Prima

Tevreden

Een album besteld en de volgende dag geleverd.

sterke service, snelle levering

Vaak is het aanbod hier beter dann andere cd-zaken. Vele albums die op andere plekken niet beschikbaar zijn hebben ze hier wel. Ik bestel hier vaak "import" uit europa. Deze liggen heel vaak op voorraad en zijn heel snel (en heel net) in mijn brievenbus belandt. Topzaak

Lekker snel

Besteld en de volgende dag geleverd. Prima.

Tevreden

Naar wens verlopen

Uitstekende service

Goed geholpen met het bijbestellen van een extra item dat alleen op Discogs stond,

Perfect, met een snelle verzending.

Bestelling bij Sounds werd de volgende dag bezorgd. Snelle en perfecte service. A+++

goede aanbod en snel

Goede platen - netjes op tijd geleverd.

snel en veilig verstuurd

het album wat ik had besteld, BTS O!RUL82?, is heel snel en veilig aangekomen

Super snel in huis, echt top!

Als zeer positief! Zeer snelle levering.

Heel erg goed

heel erg snel in huis

Goede kennis van zaken en prima service.

Snel geholpen en product is snel verstuurd.

Makkelijk en snel

Cd voor verjaardag van m'n broer gekocht. Hele snelle levering en gaat super makkelijk

correcte en snelle levering

De cd's volgende dag in huis. Goede info Netjes verpakt en een extra cd hoesje in het pakketje

Snelle service en goed contact met de klant. Daarnaast was mijn pakket ook zonder schade aangekomen.

wel goedkoop, levertijd erg lang.

absoluut goedkoop, onvoorstelbaar lang wachten op levering, in vervolg koop ik niet meer bij sounds. het is bezopen dat sounds persoonlijke gegevens van mij in bezit houdt. je wordt gedwongen indien je je mening wilt vertellen om met hun privacy beleid akkoord te gaan. des te meer reden nooit meer bij sounds te kopen.

uitstekend

Zeer positieve ervaring. Nette en correcte mails met de update van je bestelling. Verzending was ook uitstekend verzorgd.

Grandioos!

Bestelling meteen de dag erna al thuis bezorgd.Erg snel en zonder schade ( 2 platen en 1 c.d.)

Brabantse Turfmarkt 83

2611CM Delft