Pluspunten

Alles klopt, snelle levering en het product is helemaal goed, precies zoals op de site is beschreven!

Pluspunten

Heel klantvriendelijk en hebben bijna alles wat ik zoek.

Er zijn toch nog best wat artiesten die ik niet kan vinden als het gaat over kpop

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Sounds had als één van de weinigen de cd beschikbaar die ik wilde kopen. Goed dat je je bestelling kunt volgen.

Het is dat de jarige een specifieke cd wilde hebben die vrijwel nergens anders te verkrijgen was, anders had ik geen bestelling bij dit bedrijf gedaan (ik kende het niet). Helaas was de verwachte levertijd 8 werkdagen, wat erg lang is. Uiteindelijk heeft de cd er 2 weken over gedaan om bij ons te worden geleverd, zonder een berichtje tussendoor. Ik dacht eigenlijk mijn geld al kwijt te zijn.

Pluspunten

Goede prijs, goed verpakt en snel verzonden.

Pluspunten

Heel snelle service. Vorige keer was onze bestelling niet aangekomen en zonder problemen hebben we een nieuwe bestelling ontvangen. Top.

Pluspunten

Overal gezocht voor deze cd , nergens te krijgen , slechts op een plaats voor 'n belachelijke prijs . Toen kwam ik per ongeluk op de site van Sounds terecht , cd besteld en binnen de afgesproken tijd geleverd , en voor 'n hele normale prijs . I'll be back !

Pluspunten

Voldeed volledig aan de verwachtingen.

Pluspunten

Pluspunten

Goedkoop en snelle levering Top!

Vooral zo doorgaan

Pluspunten

Uitgebreid assortiment en snelle levering.

Pluspunten

Snelheid

Pluspunten

Afspraken worden nagekomen, duidelijke en overzichtelijke website

Pluspunten

Fijne zaak. Fijn personeel. Je wordt correct geholpen. Makkelijk ook om via internet te bestellen en dan in de winkel ophalen.

Iets meer winkelruimte zou niet overdreven zijn, maar dan wel deze sfeer behouden.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering en goed verpakt.

Pluspunten

Snelle afhandeling van de bestelling. Goed verpakt en snel geleverd.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Ik had een cd besteld. Na drie keer bellen en ongeveer vier weken wachten is de cd dan toch nog gekomen. Had het niet meer verwacht. Ik geef een onvoldoende

Kan er niet iets worden gedaan aan de enorm lange wachttijd? ?

Pluspunten

Ongeveer een maand geleden heb ik een cd bij Sounds besteld. 2 dagen geleden was deze echter nog steeds niet geleverd. Toen ik de klantenservice belden werd ik tewoord gestaan door een erg vriendelijke medewerker. Na het probleem te hebben uitgelegd werdt er meteen aangeboden om een nieuwe cd op te sturen, omdat er waarschijnlijk iets is fout gegaan bij de bezorgdienst. De volgende dag werdt de cd al bezorgd. Een foutje kan gebeuren, maar de service was perfect!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

slechte kwaliteit re issue, gewoon niet verkopen dit soort troep, laag volume en plaat skipt bij minst zachte aanraking vd plaat, erg jammer

Pluspunten

Ook minder bekende (mainstream) muziek in assortiment. Netjes/goed verpakt op gestuurd. Redelijk snel geleverd.

Nog groter assortiment (hard)rock en aanverwante stijlen.

Pluspunten

levering + leveringstermijn conform verwachting correcte uitleg via contactformulier op de website product in nette staat ontvangen

bestelproces op de website verliep niet soepel rechtstreekse email via het op de website vermelde emailadres werd niet beantwoord (via het contactformulier op de website later alsnog correct en snel beantwoord).

Pluspunten

Zeer snelle leverinfo

Brabantse Turfmarkt 83

2611CM Delft