cd's goed, maar zéér lange levertijd

toffe cd's in de collectie, maar de levertijd was in mijn geval ongezien lang, en steeds zelf moeten mailen geen communicatie van hun uit.

Zeer netjes verpakt en snel verzonden!

Top dus.

Snelle levering, compleet assortiment

Goede en snelle levering. CD's waren goed en professioneel ingepakt. Fijn groot assortiment. Ik heb een goed gevoel bij deze webshop.

Supersnel en veel op voorraad

Deze winkel had het wel op voorraad en heeft het meteen verstuurd

Makkelijk vindbaar en uitstekende afwikkeling

Zeer specifieke cd , keurig op tijd voor mij in huis gekregen , dus bij de volgende gelegenheid, zijn jullie de eerste waar ik ga zoeken

De eerste klap is een daalder waard

Mijn eerste ervaring met Sounds is meteen een positieve. De voorbestelling werd jammer genoeg niet meteen op de vrijdag van uitgifte uitgevoerd maar de maandag daaropvolgend. Dat is anderszijds wel een bewijs dat Sounds het weekend van zijn medewerkers respecteert in tegenstelling tot Bol.com die 24/7 uitlevert.

Bijzonder efficiënt.

Het is een prettige ervaring om bij Sounds te kopen. Snelle afwikkeling en levering Ik zal zeker vaker bij Sounds checken voor CD's.

Naar mijn ervaring heeft Sounds een erg uitgebreid assortiment, waardoor ik precies vond wat ik zocht. Ook is het allemaal goed georganiseerd en de levering is redelijk snel. Het enige jammere vond ik de naar mijn mening hoge verzendkosten. Maar verder vind ik Sounds een geweldige winkel.

Scherpe prijs, snelle levering

Een prima alternatief voor die andere grote online cd-verkoper.

Op tijd en netjes geleverd

Had een cd besteld Is netjes geleverd de volgende dag Prijsstelling :conform

Mooie nieuwe plaat

Het duurde wel even voor we hem hadden maar de plaat en de hoes waren mooi en duidelijk nog nieuw omdat hij strak in het cellofaan zat!

Snelle, duidelijke, fijne service.

Duidelijke site, makkelijk om te zoeken en te bestellen. En de bezorging is super snel. Je wordt goed op de hoogte gehouden vd status van je bestelling.

Snel en betrouwbaar

Professionele winkel. Bestelling snel bevestigt en op aangegeven tijd geleverd.

Perfecte producten en snelle verzending

De cd’s waren in perfecte staat en had ik de volgende dag in huis

Prompt delivery of CD in good condition

Prompt delivery of CD in good condition

Matig

1e cd bestelling 》》 doosje met barst 2e cd bestelling 31 juli gedaan voor verjaardag zoon op 8 augustus, krijg ik een bevestiging dat deze pas 18 augustus geleverd wordt !!!! Heb al betaald, anders had ik er vanaf gezien. Dacht een goede online winkel te hebben gevonden. Maar twee keer besteld en twee keer niet voldaan aan de verwachting.

Snelle levering tegen scherpe prijzen

Communicatie na bestelling verliep vlot en levering was ook redelijk snel. Scherpe prijzen voor heerlijke cd's!

Goede communicatie, uitgebreid assortiment, prima prijzen en snelle levering.

snel en betrouwbaar

Snelle levering, goede prijzen

Voor het eerst hier besyeld en erg tevreden. Leuk aanbod, scherpe prijzen en snelle levering

Bestelling snel in huis, alleen jammer dat doosje van album flink beschadigd was.

Fijn dat bestelde album snel in huis was. Jammer was wel dat het doosje flink beschadigd uit de envelop kwam. Maar het gaat om de muziek en die is heel goed. Misschien artikelen niet meer in envelop versturen? Groet paul

Helemaal top!

Klantenservice was erg aardig en kon me goed helpen. Het album dat ik besteld had, was er al snel en het was goed ingepakt, zodat er niks stuk kon gaan. Ik ben helemaal tevreden!

Prima gedaan

prima website

Snel verzonden, snel in huis

Bestelling binnen 1 dag bezorgd. Goed ingepakt door sounds. Ik zat met een vraag en heb deze gesteld via de mail, hier werd snel op gereageerd. Ik ga hier vaker bestellen ondanks ik de charme van het uitzoeken van de platen in de bak wel een beetje mis via het internet.

Brabantse Turfmarkt 83

2611CM Delft