Snelle en uitstekende service en een groot aanbod.

Zeer snelle service en erg klantvriendelijk. Ik bestelde een paar platen en kreeg meteen terugkoppeling en niet lang daarna de bevestiging dat de platen verzonden werden. De volgende dag werd het al bezorg. Top! Fijne en vriendelijke webshop die ik al vaker met plezier heb bezocht.

Niets op aan te merken!

Prima store!

Zeer snelle service en erg klantvriendelijk

Ik bestelde een cd en kreeg meteen terugkoppeling en niet lang daarna de bevestiging dat de cd verzonden werd. De volgende dag had ik die al op de mat liggen. Fijne en vriendelijke webshop die ik zeker vaker ga bezoeken!

Prima service en aanbod

Prima service en aanbod en snelle levering .

Gewoon goed

Artikel naar wens, snelle verzending, redelijke prijs. Prima.

Niets veranderen, dit is perfect.

Veel producten, snelle levering

Beste webshop wat mij betreft. Veel keuze. Sounds heeft producten op voorraad voor een kleine prijs, die andere webshops niet (meer) hebben. Snelle verzending.

Besteld en de volgende dag in huis tegen een mooie prijs

snel, goedkoop

Professioneel

Mooie zaak voor de ware liefhebber van muZiek waarbij een eerlijke prijs niet uit het oog wordt verloren. Goede service maar ook goede communicatie.

Perfecte service

Snelle en correcte leveringen

Snel en goed

Snelle levering, volgens afspraak. Alles piekfijn voor elkaar, niets op aan te merken.

Geweldige webshop

Ik heb door de jaren heen een aantal bestellingen geplaatst en is allemaal goed bevallen. Goede service en snelle levering.

Aanrader

Aanrader

Aangenaam verrast!

Enkele LP’s gevonden die ik nergens kon vinden; zeer snelle ondersteuning, snel geleverd en in perfecte staat!

Besteld en in no time geleverd

Goed assortiment en snel geleverd

Was al een tijdje op zoek naar de bestelde LP Sounds had em op voorraad dus besteld en een paar dagen later op de platenspeler TOP.

slecht

cd's besteld: bij openen van het pakketje waaraan ik al zag dat de hoek ervan beschadigd was, vielen de CD's letterlijk uit elkaar, de cd hoezen waren dus helemaal kapot toen heb ik gebeld en hebben ze mij wel snel nieuwe hoesjes gestuurd die wel veel beter ingepakt waren, de service was dus wel goed alleen hadden ze in eerste instantie de CD's beter moeten inpakken zodat ze gewoon heel aankomen

Prima service , ging van 3 weken naar 3 dagen verzend tijd

Ik ben pas weer begonnen met mijn oude muziek op te pakken , en Sounds had veel aanbod dus ik kom vast nog eens terug ^^

topservice

De levering heeft zo snel als mogelijk plaats gevonden

Niet op tijd geleverd

20 juni 2020 CD besteld zou 5 Juli verstuurd worden. Niks kwam binnen weer een telefoontje erachteraan. Krijg een mail komt eraan mevrouw 28 juli komt de cd binnen die ik weer terug ga sturen. Waarom omdat wij de cd maar besteld hebben via bol. Com 1 dag later was die binnen dus ja een erg groot verschil

Zeer snelle levering!

In het weekend besteld en al op dinsdag binnen. Echt super!

Eventjes geduurd, maar verder alles goed

Verzendkosten na Duitsland ok, heeft wel wat lang geduurt maar alles top, CD in 1a toestand, zal ik weer doen

Blij met de bestelde cd's.

Snelle levering en komen afspraken na

Snelle levering en alles goed geregeld.

Snel en goed geleverd

Op een dag besteld en verzonden. Volgende dag in huis. Goed verpakt en zonder schade ontvangen.

Brabantse Turfmarkt 83

2611CM Delft