Laden reviews...
23 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews zijn overwegend positief over levering en prijs. Klanten noemen vaak snelle verzending en betaalbare prijzen, gecombineerd met kwaliteitsproducten. Ook wordt er gesproken over positieve reacties van de honden en tevreden klantenservice bij eventuele problemen. Over het geheel genomen lijkt het assortiment en de service betrouwbaar en gewaardeerd.
Goede producten
8 September 2026
Jenny
Zulte
Snel met verzenden. Perfecte producten en alles is betaalbaar. Er wordt veel zorg besteed aan de artikelen en alrijd goed verpakt. Wij zijn hier al jaren klant en blijven dir ook
7 September 2026
Hans
Creil
Ik ben zeer bespreken over petfood door hun goede service en snelle levering. Ga vooral zo door!
7 September 2026
Meriel
Hijken
Bestel hier al jaren de hondenbrokken Sport Extreme. Geen troep aan toegevoegd en zeer hoge vet en eiwit waarden. Vind het tot nu toe nergens beter! Vandaag besteld, morgen in huis. Gewoon TOP dus.
5 September 2026
Kwaliteit !!
31 August 2026
Marleen
Bilzen-Hoeselt
Al jarenlang bestel ik lam/rijst superieur brokken voor onze herders Snel geleverd en de honden eten ze graag
29 August 2026
P.
Voorst
Snelle levering, ruim assortiment, goede communicatie
29 August 2026
Conny
Elshout
Onze hond is dol op de snoepjes, vooral op de kauwbeentjes 7,5cm, en deze zijn dan ook nog stukken goedkoper dan in de reguliere winkels. Zeer tevreden !
Annick
Beerse
Ben zeer tevreden, niets op aan te merken.
Patricia
Kerkrade
Perfecte ervaring klant vriendelijk reageer snel op mails
Susanna
Marum
Allen mischien heb ik het gemist ik heb volgens mij geen mail gezien dat jullie drie weken dicht waren met de vakantie
WA
Rijssen
Vlg keer weer
2 August 2026
L.A.W
Schipborg
De hond doet het er fantastisch op , goede vacht , en ook wenig nodig omdat er veel voeding in de brokjes zit. Top!
28 July 2026
Frans
Wijchen
Honden zij dol op oorstukjes varken en kauwbotten.
25 July 2026
Susanna
Marum (Groningen)
Mijn honden doen het erg goed op de graanvrije lamsbrokken. Ze eten het graag en hun vacht ziet er top uit. De verzending is altijd heel snel en ze hanteren eerlijke prijzen.
24 July 2026
Macey
Pelt
In no time gevonden wat ik zocht! Overzichtelijke winkel, goede prijzen. Een aanrader Vandaag besteld = morgen geleverd
23 July 2026
Jenny
Zulte
Altijd netjes geleverd, is er een keer iets dan wordt dit keurig opgelost.
21 July 2026
W.
Broek op Langedijk
Altijd snelle bezorging en prima brokken die niet te duur zijn. Na negen jaar twee honden gevoed te hebben nog steeds tevreden. Maar er mag wel tussendoor eens een korting komen ;-))
16 July 2026
Joris
Boekel
prima bedrijf met kwalitatieve producten en fijne service
16 July 2026
Frank
Weert
Snel geleverd voor de prijs
9 July 2026
WA
Rijssen
9 July 2026
Wilma
Knegsel
Snelle levering, niets op aan te merken.
10 January 2026
Patricia
Kerkrade
Vragen werden snel beantwoord en prijs is ook zeker interessant.
18 April 2025
Frank
Eindhoven
We merken aan onze honden dat dat ze het goed doen op het hondenvoer van Petfood.
6 December 2024
Janneke