Pluspunten

Zeer goede service, ik was om 1 of andere manier vergeten mijn huisnummer in te vullen en ik werd gewoon gebeld voor mijn huisnummer. ook het voer is supergoed, net een nieuwe puppy, en het voer wat we mee kregen wilde zij niet eten. Deze brokken eet ze super graag, zijn ook een stuk kleiner, echt goed voor de kleine hondjes.

Pluspunten

Goede kwaliteit en een snelle levering.

Pluspunten

Goede service ondanks vergeten levering voer op de afgesproken dag . Zelfs in het weekend bereikbaar en probleem opgelost

Pluspunten

goed voer voor onze hond, prima website, handig te bestellen, snelle bezorging

zou het mogelijk zijn om het levermoment nog preciezer aan te geven [niet: de hele dinsdag, maar dinsdag tussen 09.00 en 11.00 uur bijvoorbeeld]?

Pluspunten

Snelle levering, goede kwaliteit

Pluspunten

Super vriendelijk, heel fijn dat ze even bellen wanneer levering plaats vind. Nog nooit fout gegaan en perfecte kwaliteit van producten!!

Pluspunten

Super snelle levering en geweldige service. Zelfs na zelf het verkeerde besteld te hebben en de zak voer te hebben opengemaakt en iets gebruikt werd het na een simpel telefoontje gewoon kosteloos omgeruild. echt geweldig bovendien is het voer van een uitstekende kwaliteit. De webshop is nu ook sterk verbeterd en helemaal top.

Pluspunten

Snelle levering, zeer goede kwaliteit, goede aanbieding met de palletkorting

Geen verbeterpunten, zeer goede service en goed bereikbaar

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle levering. goede prijs voor het voer

Pluspunten

Leveringen altijd keurig op de gewenste datum en website goed en overzichtelijk

Pluspunten

Goedkoop, goede kwaliteit, gratis bezorgen op de dag naar keuze.

Ik bestel meestal via mijn telefoon, waarmee ik in kan loggen met mijn vingerafdruk. Alleen, krijg ik om de haverklap die inlog-pop-up op mijn scherm. Misschien kan dit minder ( tenzij dit aan de telefoon ligt)

Pluspunten

Makkelijk bestellen, snelle levering.

Pluspunten

Makkelijk online bestellen. Snelle afhandeling en bezorging conform gemaakte afspraken (en eventuele toegevoegde opmerkingen). Dit wordt op de dag van de nogmaals telefonisch bevestigd en doorgegeven

Pluspunten

Goede reactie nadat voer voor de hond niet door Post.nl was afgeleverd op aangegeven datum, vriendelijk, behulpzaam en snelle reactie. De pup vindt de brokjes lekker!

Pluspunten

Klantvriendelijk, service gericht en snelle levering tegen een zeer nette prijs!

Zou makkelijk zijn om een bevestiging te krijgen na een online bestelling.

Pluspunten

Kwaliteit Ruime keuze Snelle levering

Pluspunten

Prima, mijn hond doet het heel goed op dit voer. Levering is erg snel. Heerlijk dat ik niet hoef te sjouwen . Blij met deze site

Wanneer ik maandag als bezorgdag kies krijg ik de levering op zaterdag. 40 kilo hondenvoer vindt de buurvrouw niet zo fijn. Levering is super maar te snel ( haha )

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

geen

Pluspunten

Duidelijke website, snelle levering!

De Stater 16

5737 RV Lieshout