Pup vond de brokjes lekker

Proefpakketje besteld, brokjes vielen in de smaak. Ivm ander voer vanuit de Fokker hou ik dit voer nog even aan.

Super brokken voor grote en kleine rassen

Mijn honden doen het goed op deze brokken. Begonnen ermee op advies van een andere klant omdat mijn hond bleef afvallen. En met deze brokken kwam hij weer mooi op gewicht! Voor ons niets anders meer♡

Duidelijke website, goede klanten service

Ik bestel altijd inline 20 kg. Hondenvoer, ik kan zelf een bezorgdatum plannen, er wordt bericht gestuurd tussen welke tijden de levering wordt bezorgd. Geen bezorgkosten! Is tot nu toe altijd goed gegaan!

Goede brok

Goede kwaliteit brok, snelle levering, geweldige service!

Al meer dan 12 jaar klant en altijd top

Niks mis mee

Snel, correct en goedverpakt aangeleverd zoals toegezegd.

Goed en vlot geleverd

Kattenvoer volgens omschrijving en snel en goed verpakt geleverd

Snelle levering.

Webshop zeer overzichtelijk en een zeer snelle levering

Goede ervaring

Overzichtelijke site en snel en gratis geleverd prima

krijg herinnering om review te geven maar heb nog niets ontvangen

Zou graag een review geven maar dan moet ik het wel kunnen proberen zodat ik weet waarover ik een review geef. Wel een herinnering sturen maar geen bestelling ontvangen. Beetje vreemd?

Levering altijd op afgesproken tijd in huis, prima.

Zoals al jaren, netjes na tijd afspreken thuis en binnen gelegd.

Makkelijk bestellen en snel geleverd en goede prijs kwaliteit verhouding me honden eten het graag.

Zeer goed.

Gemakkelijk bestellen Zelf leveringsdatum invullen.

Gewoon weg super

Gemakkelijk te bestellen en levering volgens afspraak.

2 x 20 kg uitstekend voer, prima prijs en een snelle levering

Prima service!

Bestel al jaren bij Petfood, site is overzichtelijk, levertijden en dagen zijn betrouwbaar en mocht er iets zijn dan is het bedrijf goed bereikbaar en wordt er meegedacht.

tevreden

Snelle levering, prijs kwaliteit heel goed

Super service. Uitstekende website

Snelle levering. Goede kwaliteit voer. Fijne website.

Voer bestellen wat ook nog eens thuis bezorgd wordt op een door jou te geven tijd en dag. Onze hond had jaren problemen met zijn darmen, dierenarts wist het niet meer maar de trainer kwam met voer van Petfood waarna hij na eraan gewend te zijn, totaal van zijn problemen af is.

keurig

Geleverd zoals afgesproken. Mooi op tijd. Goede prijs kwaliteit verhouding.

Al jaren een geweldige service! Goed en goedkoop

Mijn Franse bulldog is allergisch voor gluten. Ik had godweet hoe lang gezocht naar goed voer. En bij jullie heb ik het juiste gevonden. Ik koop het al vanaf 2011 geloof ik, en nooit geen problemen gehad. Ze doet het er prima op... en ik beveel jullie altijd aan iedereen aan. Jullie zijn goed en goedkoop. 👍👍👍

Goede kwaliteit voer

Mijn Amerikaanse Bulldog heeft een graan allergie en ik had al voer maar het deed niet wat het moest doen en te duur. Bij toeval kwam ik uit bij de brokken van Petfood en na de eerst hap van de brokken was ze niet meer te stoppen.

Prima zaak

Goede en snelle levering