Fijn bedrijf met vlotte leveranties

Bestel regelmatig voer en snacks voor mijn honden

Nette service, in all opzichten

Super brokken voor een eerlijke prijs

Onze Hond een Dalmaat eet de brokken lam en kip met rijst nu al zo een 7 jaar en doet het er nog steeds erg goed op. Brouwers Petfood is een fijn bedrijf er wordt keurig geleverd op de gewenste dag en voor vragen zijn ze ook goed te bereiken.

Zeer professioneel, snelle levering

Zeer professioneel, snelle levering

Goed hoor

Normailter TOP

Al jaren en jaren een vaste klant bij Petfood. Dit meestal tot volle tevredenheid. Vriendelijke mensen en een "ouderwetse" goede service.

Goed voer, goede prijs en snelle levering

Makkelijk te bestellen. Voer is goed voor een leuke prijs en we hebben het snel in huis.

uitstekend

goed voer tegen een aantrekkelijke prijs

Snelle service, en goede kwaliteit brok.

Prima kwaliteit brok.

super producten, maar soms product in zending

Goede prijzen, goede producten. Maar al drie keer mist er een product bij levering.

Snelle levering tegen nette prijs

Keurige levering op afgesproken dag.

Super dieren speciaal zaak

Gewoon goed

Goede brok, fijne service

Hond doet het goed op de rijst-kip brokken, mooie prijs/kwaliteit. Bestellen via de site verloopt makkelijk en de brokken worden snel geleverd. Ook bij afhalen in het magazijn erg vriendelijke service, zak brokken werd in de auto gelegd :)

Hartstikke tevreden

Eerste keer brokken voor onze pup gekocht op aanraden van de fokker. Levering was top. Dus tot nu toe helemaal tevreden!

Top kwaliteit/prijs verhouding & snelle levering

Wij hebben nu een aantal keren via deze website gekocht en zijn super tevreden: het voer is top, zowel voor onze oudere hond met maagproblemen als ook voor onze puppy. Prijs/kwaliteit verhouding erg goed. Fijn dat je de bezorgdag zo makkelijk kunt kiezen en ook de communicatie via email is goed. Een aanrader!

Onze hond eet al jaren de rijst/lam en nu eens andere geprobeerd. Ze vindt het heerlijk!

Goede prijs/kwaliteit

Een blije hond

Inmiddels voor de 2de maal besteld bij dit bedrijf. Ditmaal puppy en juniorbrokjes voor onze hond, waar ze het heel goed op doet. Ook wat kluifjes, oortjes, strotjes enzo erbij besteld. Snelle afhandeling, en lekker makkelijk thuis bezorgd.

goede ervaring

Levering op tijd en god

altijd goed voer voor een goede prijs, onze honden zijn er blij mee.

Goede producten voor leuke prijs

Honden blij, vooral de kluiven zijn stuk goedkoper. bedankt

Super , altijd al geweest

Al heel lang klant 13 jaar schat ik , altijd positief . Snelle levering , netjes en met de palletkorting nette prijs

Snelle en correcte levering

Zeer tevreden met de perfecte service.

Zeer tevreden met de perfecte service.

goed voer goede bezorging

zeer tevrede over het voer van brouwers heb het inmiddels al 20 jaar. ook zeer tevrede over de site en de bezorging . een dikke 10

Zeer nette klantenservice en top geregeld goede orderverwerking

Alles is top, zoals je verwacht

De Stater 16

5737 RV Lieshout