Snelle levering en altijd goed

Wat ik hierboven al zeg

Super service

Super service. Wanneer je stof besteld en de rol is net op. Dan bellen ze voor een oplossing. Goede snelle levering.

De keren dat ik iets heb besteld, is naar tevredenheid.

Snelle bezorging in goede staat stof ontvangen,

Anderen de site aan bevolen !

gewoonweg perfect

snelle levering, zowel staal als stof ... binnen 2 dagen was alles perfect geleverd ! bedankt

Leuk om te winkelen en enorm veel keus

Ik heb gevonden wat ik zocht. Er was iets niet leverbaar, daar werd gelijk op geanticipeerd door een mail te sturen. Goede opties gekregen. De bestelling werd snel en correct geleverd. De prijs kwaliteit verhouding is perfect en de keus is groot.

Fijne webwinkel

Mooie stoffen en vlotte levering.

Goede helpdesk en snelle levering

Een van de dingen die ik besteld had kon niet geleverd worden, ik kreeg direct een mailtje met de vraag of ik wou wachten, of ik een alternatief wou, een tegoedbon of geld terug. Ik ging voor een tegoedbon omdat ik binnenkort toch nog weer dingen nodig ga hebben. De rest van de order was netjes ingepakt en snel geleverd. Super ervaring!

winkel met veel keuze & prima personeel die u graag van dienst zijn

Tolle Stoffe

Große Auswahl an Stoffen und super Service.

vandaag ontzettend goed geholpen!

een medewerkster die meedenkt en oplossingen geeft. Ik zou willen da er meer van dit type medewerksters zijn in deze winkel.

Klantvriendelijk en zorgvuldig

Klantvriendelijk en zorgvuldig

Veel keus en als ik iets nodig heb, hebben ze het altijd. Maar ja, als je ooit in de winkel geweest bent, dan snap je dat. Ik vind het wel jammer dat ze nog 100% polyester stof verkopen.

Tolle Stoffe

Leider wurde ein Stoff in einer anderen Farbe geliefert als bestellt. Das kann ich aber anhand der Bestellung nicht beweisen. Ich wollte blau-bunt und bekam braun-bunt. Schade. Im Laden kaufen ist einfach besser

gewedig

dit is mijn stoffen winkel

supersnelle levering

Goed verzorgde bestelling en snel geleverd.

Fijne webwinkel

Fijne webwinkel, groot assortiment met goede kwaliteit stoffen. Zeer goede beschrijving van de stoffen en mooie staaltjes. Snel geleverd en netjes verpakt.

goede service, goed materiaal

nvt

Bestelling

Mijn stoffen werden correct en snel bezorgd.

suggestie (?) ik vroeg een staaltje, en ontving dit in een grote envelope via DHL meen ik; Mooie service, maar niet echt nodig lijkt me; mijn suggestie is: doe het in een gewoon envelopje en met de post: makkelijker en goedkoper.

Goede service.

Jullie hebben een variatie aan stoffen en fournituren en een snelle bezorging van de bestelling

Goede service, snel bezorgd, mooi product.

Zie boven

Mooie stof

Snelle levering, mooie kwaliteit!

Goede producten en fijne communicatie

Van mijn bestelling was 1 onderdeel niet op voorraad en het is fijn dat daar helder over gecommuniceerd is. Producten intussen ontvangen en prima product.

Helemaal goed!

Veel keuze uit leuke stoffen. Duidelijk omschreven wat voor stof het is. De bestelling was snel binnen en voldeed aan alle verwachtingen. Niks op aan te merken en ik ga er zeker nog eens bestellen.

Stationsweg 27

3362 HA Sliedrecht