Ruime keuze, goede prijs.

Tot nu toe geen slechte ervaring. Stof keuze is reuze en de prijs ook.

sehr zufrieden!!! Perfect!!!

wunderschöne stoffe, beste Service, vielen dank!!!

Geweldig om bij jullie te bestellen

Altijd goed op de hoogte van hoeveelheid stof nog aanwezig . Netjes en snel behandeld na een bestelling. En snel in huis. Ik ben heel tevreden.

Mooie lap stof binnen gekregen, en goed verpakt. Ik zal zeker nog wel een bestelling plaatsen.

Altijd tevreden

Leuke stoffen, goede service

Snelle en correcte levering

Mooie canvasstof gekocht voor een prima prijs.

Stoffe und Lieferung sind klasse

Sehr gute Stoffe und schnelle Lieferung

Lieferung super schnell

Nachdem ich 3 Tage auf die Stoffproben gewartet habe ( völlig akzeptabel, da diese manuell erstellt werden) kam die Bestellung dann bereits am nächsten Tag. Ich würde generell empfehlen ein Muster zu bestellen, da die Farbe stark vom Display des Endgeräts abhängig ist. Einziger Wermutstropfen ist die Beschränkung auf 5 Muster, aber auch das ist völlig verständlich. Gerne wieder

Ware nicht erhalten, Geld auch nach 4 Wochen und mehren emails nicht zurück erstattet bekommen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

ik ben zeer tevreden.

Ik ben zeer tevreden.

prachtige stoffen

Snel verzonden en goede producten

Ik heb al meerdere keren bij stoffenkraam besteld. De stoffen zijn elke keer weer uitstekend en binnen een paar dagen in huis. De website maakt uitzoeken tenslotte erg makkelijk.

heel goed

hele goede zaak om daar stof te kopen

Heel mooie stoffen en snel geleverd.

Voor mij was het de eerste keer dat ik een bestelling geplaatst heb. Het is snel en prima geleverd.

Hele goede website, mooie stoffen, goede service, top.

Prettige website om stoffen te bestellen. Ook de monsters die je besteld, wordt niet op de stof beknibbeld, dus kan je goed voelen en zien of je de stof wilt bestellen. Stoffen zijn betaalbaar. Service is uitstekend. Vaak hier besteld en nooit problemen.

In een woord "geweldig"

Snelle verzending, heel veel keus en goede service. Een gele fijne winkel. Hoop binnenkort een keer fysiek te bezoeken

Ruime keuze

De website biedt een ruime keuze met duidelijke foto's. Bestelling werd snel en netjes verstuurd. Heel tevreden!

Snelle en correcte service. Mooie materialen.

Altijd even vriendelijk en behulpzaam

Je wordt altijd geholpen

Geen reactie

Op 29 Juni heb ik mijn order ontvangen, compleet maar met een vlek op 1 van de lappen. op 30 Juni heb ik hierover gemailt naar het info adres op de website ([email protected]). tot op heden geen reactie mogen ontvangen. Mocht dit niet gebeurt zijn, of mocht dit goed zijn afgehandeld zou ik prima te vrede zijn geweest. Maar gezien het gebrek aan service bij gebreken vind ik niet dat de stoffenkraam hoger dan 1 ster verdient. Update 19/08/2025: Ondertussen heb ik reactie mogen ontvangen en een goede oplossing gekregen. Ik vermoed dat mijn originele mail in spam is beland.

Altijd prächtige stoffen en snel geleverd naar DL

Toen ik nog in Dordrecht woonde ging ik ook al naar de stoffenkraam.Altijd fantastisch geholpen. Nu in Duitsland kan ik gelukkig online kopen.

altijd correct

snelle service, duidelijke website, foutloze behandeling van de bestellingen.☺

Mooie stoffen, goede service en snel geleverd

Bestellen gaat gemakkelijk, duidelijke website, mooie stoffen en snel geleverd

De stof is erg mooi maar werd in een vierkante doos en dus met vouwen geleverd

De stof werd in een vierkante doos geleverd waardoor er vouwen in de stof stonden. Gelukkig kon ik dit bij het bestelde type stof vlak strijken, maar dit kan niet met alle stoffen. De kwaliteit van de stof is erg goed.

Ik ben heel tevreden.

Mijn bestelling werd de volgende dag al geleverd. De inhoud zag er prima uit.

Stationsweg 27

3362 HA Sliedrecht