Goede opvolging van uw levering via mail

Goede ervaring met het product en verzending

De stof komt precies kwa kleur en vorm overeen met de beschrijving en snelle verzending.

Alles gut geklappt

Stoffe alle in Ordnung

zeer coulant

ik bestel echt wel veel bij deze stoffen zaak het is altijd heel goed ,als ze het niet vertrouwen dan even een belletje

Alles super

Alles super

snelle levering goede kwaliteit

Mooie collectie en ruime keus

prachtige stoffen, goede kwaliteit en snel geleverd

Altijd mooie stoffen van goede kwaliteit. De service is top, hele snelle reacties op vragen en de levering is ook heel snel.

Altijd leuk

Meestal een leuk pakket en zin om aan een slag te gaan

Verkeerde rits

Verkeerde rits gekregen, mail gestuurd, maar geen reactie gehad. Moet nog steeds de goede lengte krijgen.

Rampzalig

Ik heb pas besteld Bestelling is om onverklaarbare reden niet aangekomen maar terug gestuurd voor het bij de bezorger was Vervolgens heb ik gemaild met de vraag hoe verder en tot op de dag vandaag geen reactie Wel deze mail ineens ontvangen

Snelle bezorging

Goede service ze hebben alles op maat geknipt heel netjes

snelle levering precies wat was besteld.

Zeer goede service en raadgevingen

Ik bestelde gisteren stof bij het stoffenkraam. Ikzelf heb geen ervaring met naaien maar mijn zus zal iets heel bijzonder en emotioneel maken voor ons. De stof en naaigaren waren de volgende dag ( in België) al geleverd! Daarnaast hebben ze eigenhandig het juiste kleur van garen gewijzigd omdat de garen die in had gekozen niet zo goed bij de kleuren van de stof paste. Ik vind dit fantastische service! Hartelijk dank hiervoor! Een aanrader dus! Ook voor een leek zoals mij!

Goed en snel

Wederom naar volle tevredenheid stof besteld en ontvangen

Gute Qualität

Schnelle Lieferung, prima Qualität.

Makkelijk te contacten!

TOP service en stoffen!

TOP ervaring met De Stoffenkraam! Toen het gekozen stofje niet voorradig was kreeg ik meteen een mailtje. Toen ik achteraf dan nog een stofje wilde toevoegen aan de bestelling, gebeurde dat ook meteen. Ik ben héél erg tevreden met de service en ook héél blij met de mooie stoffen.

Vlotte afwikkeling van de bestelling voor redelijke prijzen.

Vlotte levering, betaalbare prijzen

In deze webshop heb ik eindelijk gevonden wat ik zocht. Kleur op de foto was moeilijk te beoordelen: die bleek bij levering veel donkerder dan ik op de foto zag. Voor de rest geen problemen.

Snelle levering mooie stoffen

Ik ben tevreden met mijn stoffen

Vlotte levering en bestelling voldeed aan de verwachtingen.

Via de chat advies gevraagd voor bijpassende boordstof. Advies was weer prima en de boordstof paste precies bij de French Terry stof

snelle levering/verzending

ik vind jullie website niet handig

Helemaal goed

Mijn bestelling werd snel geleverd en ik ben tevreden over de stoffen.

Positief!

Geweldige producten van zeer goede kwaliteit! Highly recommended!

De stof is van goede kwaliteit, goed geknipt en snel geleverd

Stationsweg 27

3362 HA Sliedrecht