Excellent selection

It is always a pleasure to order from De Stoffenkraam. Not only is the selection of fabrics excellent, I hugely appreciate the staff finding a matching thread spool for each one. Delivery is always swift.

Mooie stof

Snelle bezorging

Mooie stoffen, snelle levering

Mooie stoffen, precies als omschreven

Snel geleverd, prima kleurkeuze garen, maar scheef geknipte stof

Het zou prettig zijn als er op " recht van draad" geknipt wordt! Zeker bij stoffen met een duidelijke ingeweven streep zou dat geen probleem moeten zijn.

Veel productopties

Ik heb deze winkel persoonlijk bezocht en was erg blij met het aanbod. Het is een complete winkel met alles wat een naaister nodig heeft. Omdat ik in het noorden woon, besloot ik daarom online te bestellen. De levering was snel, de producten waren betaalbaar en van uitstekende kwaliteit. Ik kijk regelmatig op hun website, want ze hebben vaak geweldige aanbiedingen.

super goed

Stof gekocht en vervolgens door omstandigheden vergeten op hun mail te reageren dat een stof niet geheel in voorraad was. Ze hebben best veel geduld met mij gehad. Daarna toch de andere stof opgestuurd gekregen en snel een deel v.h. geld teruggestort gekregen. Jullie werken lekker met tempo! Mooie stof ontvangen ook.

Mooie stof , snelle levering

Niet leverbaar

Mijn stof die ik had besteld was niet leverbaar. Heel jammer. Toch een voldoende omdat ik snel mijn geld terug had. Gek dat ik dan toch het verzoek krijg om een review in te vullen. Heb nooit het gevraagde product gekregen :(

Geweldige service

Super snel geleverd en hele bestelling prima in orde

In een woord, Fantastisch!

Prachtige stoffen, goede service, vriendelijk personeel

Helemaal goed!

Goed materiaal en vriendelijk contact

Er was onduidelijkheid over het transport. Ik werd goed geholpen en heb het materiaal goed ontvangen. Prettig contact via de mail en mooi materiaal.

Stoffenkraam heeft een prima sortering en een goede, vriendelijke klantenservice.

Ik bestel al jaren stoffen en fournituren bij de Stoffenkraam, altijd tot grote tevredenheid. Ook mijn verzoek om een keer enkele kleine stukjes stof per post te versturen (voor bepalen van juiste kleur/materiaal) is vlot ingewilligd. Eén klein minpuntje: als een deel van de bestelling niet geleverd kan worden, dan word ik daarvan snel op de hoogte gebracht en verschillende opties ter vervanging aangegeven, maar als ik dan voor een iets andere kleur van de stof kies, dan worden de bijbestelde fournituren niet vanzelf ook aan die kleur aangepast (rits en/of boordstof). Verder heb ik geen aanmerkingen.

Heel goede service

Ik had bij de stof een verkeerde kleur garen besteld. Ik werd gebeld of dat de bedoeling was. Niet dus. Medewerkster vroeg of het goed was of zij de juiste kleur erbij deed. Heel attent! Snelle levering.

Blij met De Stoffenkraam

Bestellingen worden snel geleverd en de stoffen zijn van goede kwaliteit.

Supersnelle levering prachtige stof

Prachtige stof in een hele mooie kleur. En supersnel verzonden!

Mooie stoffen

Mooie stoffen en snelle levering

Top service!

Zeer goede prijs-kwaliteit stoffen. Correct en snel afhandelen van probleem: hadden verkeerde boordstof geleverd en hebben zonder kosten de juiste opgestuurd!

Schöner Stoff, schneller Versand

Ich kann der Stoffladen nur weiterempfehlen, die Stoffe sind schön, die Preise ganz OK und der Versand erfolgt ganz schnell. Toller Shop !!!

Mijn ervaring is heel goed mooie kwaliteit en snelle levering Gr mevr Bogers

Nog niets ontvangen

Nadat mijn pakket al meer dan 2 weken zoek is niks meer gehoord

Goede opvolging van uw levering via mail

Goede ervaring met het product en verzending

De stof komt precies kwa kleur en vorm overeen met de beschrijving en snelle verzending.

Alles gut geklappt

Stoffe alle in Ordnung