Laden reviews...
491 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten waarderen over het algemeen snelle levering en vriendelijke service. De stofkwaliteit en het assortiment worden vaak genoemd als positief. Veel reviews benadrukken ook duidelijke communicatie en behulpzaam personeel.
ben naar website bestelling snel gegaan, goed te doen., en na besteld te hebben is er promt geleverd.
25 June 2026
Martha Gruber- Ortmanns.M.M.H.
Kerkrade
Stof is lekker en ik vwrheug me hoe de kledij die ik liet maken gaat blijven
24 June 2026
Bricenia Cicilia
Breda
Snelle levering en goede kwaliteit.
22 June 2026
eefke van den berg
Oldebroek
Afgelopen week bestelde ik een stof die helaas niet meer in voorraad was. Ik kreeg een ontzettend vriendelijke mail waarop ik mocht antwoorden wat mijn wensen waren: of ik het terugbetaald wilde hebben, of liever een andere stof wilde hebben, … zeer fijne klantenservice! Ontzettend tevreden en altijd de beste en mooiste stoffen.
22 June 2026
Julie Van Paepegem
Kruibeke
Mooie satijn stof maar helaas net als in de winkel ook online zitten er krassen op de stof waardoor niet de hele meter bruikbaar is. Ga voortaan toch in de winkel voor de zekerheid halen.
20 June 2026
Celine
Zwijndrecht
De service is uitstekend en snel, pakket vaak binnen 2 dagen in huis. Ze zijn ook erg attent, ik bestel altijd halve meters en krijg heel vaak wat extra's. Website is goed en overzichtelijk. Ik ben een heel tevreden klant en ben van plan dat nog lang te blijven.
20 June 2026
JOLANDA NIEUWENHUIZEN
voorschoten
Hervorragende Auswahl an Stoffen und passenden Garnfarben. Schnelle Lieferung.
19 June 2026
TM
Pt
Mooie stoffen goede prijzen, beter kan het niet worden.
19 June 2026
Desiree Castrop
Bemmel
Het materiaal is precies zoals omschreven. Hele mooie kleur, mooie prijs en snelle levering
18 June 2026
Tatjana
Amersfoort
Prima stoffen voor redelijke prijs en netjes en vlot geleverd.
18 June 2026
Monica
Oosterhout
De bestelling klopte. Duidelijke gegevens wanneer werd geleverd. Ga er nog bestellen.
17 June 2026
Margareta Van Acker
Gent
Snel en efficiënt ! Beter kan ik het niet samenvatten en het dekt de lading !
Steven Vansteenkiste
Geluwe
Snelle service en heel veel keuze in de winkel, die live elke werkdag vele uren geopend is
J..C. Veerman
Alblasserdam
Mooie stoffen precies zoals ze zijn afgebeeld en op je scherm. De stoffen zijn ruim geknipt. Het enige wat ik mis zijn dat er geen labels aan de stoffen hangen dus als je bijvoorbeeld alleen maar zwarte stoffen zou bestellen dan weet je niet welke stof wat voor materiaal dat is. Het is dan handiger om de winkel te bezoeken. Levering is snel en netjes verpakt!
Anita Plooy
Pijnacker
Groot assortiment
Marietta Sluijter
Aerdenhout
Goede service, snelle verzending En fijne communicatie!
Manuela Lange
Neerpelt
alles was er snel en alles klopte precies. ook was het netjes verpakt en de producten waren zoals omschreven. de volgende keer ga ik hier zeker weer bestellen.
Monique Knoops
Bergen L
De stoffenkraam is duidelijk en levert mooie stoffen. Zeker een aanrader.
Joke Millenaar
Hilversum
S Bijker
Zwijndrecht
Snel en goed. Super tevreden
Ron Mussche
Om
Canvas stof in alle kleuren is hier verkrijgbaar. In Den Haag heb ik mij krom lopen zoeken. Nergens meer te vinden. Vroeger was er wel een zaak. Maar helaas bestaat deze niet meer.
Rabin Chandrikasingh
Den Haag
Duidelijke website. Mooie stoffen. Goedkope stoffen én dure stoffen. Iets toch niet voorradig? Dan wordt er contact opgenomen en meegedacht. Snelle levering.
Ingrid Wibbelink
Holten
Als ik een mooie stof zoek voor een nieuw project dan kijk ik altijd eerst bij de stoffenkraam. Meestal slaag ik meteen en heb ik het de volgende dag al in huis!
Marjan van Dam
Veenendaal
Erg mooie stof, snelle bezorging; alles prima
13 June 2026
Ger
Wormer
Er bleek geen voorraad te zijn van een stof, ik heb hierop meteen geantwoord maar helaas jullie niet. Mijn bestelling kwam dus veel te laat. Ben alsnog stof op een markt moeten gaan halen. Terugbetaling van de stof die niet op voorraad was verliep wel snel.
Beveelt niet aan
13 June 2026