Laden reviews...
494 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten waarderen over het algemeen snelle levering en vriendelijke service. De stofkwaliteit en het assortiment worden vaak genoemd als positief. Veel reviews benadrukken ook duidelijke communicatie en behulpzaam personeel.
Bestselling netjes en op tied afgeleverd.
Mariet Pickwell
Echt
Er werdt mij vermeld dat er te weinig stof in voorraad was en ze stelden mij gelijk een paar keuze's voor waaronder een teruggave van mijn geld.Maar zover is het nietgekomen ik heb geduldig gewacht op volgende levering van het artikel en dit was vroeger dan ze vermeld hadden dus ikke super tevreden.
Christa Verhenne
Oostrozebeke
het lukt mij niet meer om de deur uit te gaan om stoffen te gaan kopen. Doordat ik nu eerst een staaltje/monster kan bestellen en beoordelen, hoef ik de deur niet meer uit en mezelf in stof kan voorzien én er is enorm veel in keuze. Ook is de kwaliteit heel goed.
Cocky
Lopik
Voldoende keuze uit motieven en materiaal. Zeer uitgebreid en makkelijk om een keuze te maken. Informatie en tips over de stof is eveneens uitgebreid.
Daisy Hoofs-Joffer
Dongen
De stof die ik besteld had was prima, precies wat ik bedoelde en de bezorging was supersnel, sneller dan aan gegeven was. fijn dat alles zo duidelijk aan gegeven werd op de website.
10 June 2026
P.W Geelmuijden
Nieuwehorne
alles keurig geregeld
Dickie Veldhoen-Scholten
Oosterwolde GLD
Verzending mag iets sneller, maar overall een prima ervaring, betrouwbaar bedrijf en het product als omschreven en verwacht.
Mar
Zoetermeer
Een mooie stevige stof die soepel en zacht aanvoelt.
Herma
Olst
Zeer correcte manier van communiceren. Aanrader dit bedrijf.
Henry
Enschede
Leuke stoffen van Qjute& Sjutie gevonden voor mijn naaiprojectjes. Snelle en correcte levering
Dominique Geenen
Lichtaart
6 June 2026
Ruth
Amsterdam
Simpel en eenvoudig! Snel geleverd!
4 June 2026
W. Breure
De Bilt
Super behulpzaam, veel keuze
2 June 2026
Els Van de Bovenkamp
Krimpen aan den IJssel
Snel antwoord en snel geleverd
2 June 2026
Eileen van den Bogaard
Heerenveen
Stof was netjes verpakt, tijdig verzonden en de kwaliteit van de stof was precies wat in nodig had!
1 June 2026
Kimberly
Zevenaar
Niet duur en hele snelle levering
1 June 2026
Monique Van Eden
Vries
Snelle levertijd,netjes verpakt ,ruim afgeknipt.En een goede sevice.
31 May 2026
N De Vries
IJmuiden
Ik ben zeer tevreden. Zeer goed service.
30 May 2026
Monik
Amsterdam
Na bestelling lang moeten wachten
30 May 2026
Patrik Van Delm
Hoogstraten
een geweldige zaak , aanbevolen
29 May 2026
Annie van A.van Veen-Baas
Oosterwolde fr
Prima verzorgd en snel geleverd.
28 May 2026
Jennie De Jong
Hasselt
Helaas zag de stof er uit alsof een kindje het geknipt had. De kwaliteit viel enorm tegen. Het werd wel snel verstuurd. Ik bestel er niet nog een keer.
27 May 2026
Stef
Oss
Mooie French Terry stof.
27 May 2026
Anna Feenstra
ROTTUM FR
Er wordt de keuze gegeven om met de chatbot te praten maar die geeft vervolgens geen antwoord. Ik geb 2x een vraag gesteld en heb nog steeds geen antwoord. Het gevolg is dat ik een hele vervelende stof heb gekocht die zo synthetisch is dat ik er geen broek van fa maken
26 May 2026
Els Roosma
Den Haag
Prima kwaliteit, kleur stof precies zoals op website.
26 May 2026
Annemiek