Goed advies, goeie service en klantvriendelijk

Ik geef de stoffen kraam een 10, erg goede ervaringen

De stoffen kraam is een kwaliteits stoffenwinkel. Niet alleen met hun stoffen maar ook met wat er bij hoort zoals naaigaren en meer

Snel en mooie stoffen

Het hele bestelproces verliep naar wens op 1 puntje na. Ik vond het niet duidelijk dat je een klosje garen aan moest klikken en dat er dan een goede kleur bij kwam. Ik kreeg toen alsnog een verzoek om er 1 te bestellen maar daar kreeg ik gelijk de verzendkosten bij. Daar heb ik toen vanaf gezien. De reactie die ik kreeg was dat het bij de bestelling meer zou komen naar hoe dat dan had gemoeten begreep ik niet. Verder zeer tevreden over de stoffen

Mooie stof

Stof boven verwachting. Snelle levering en goede service.

Altijd mooie stoffen

Elke keer als ik een stof bestel dan voldoet deze aan mijn verwachtingen!

Mooie stof, zeer snel geleverd!!!

Hartelijk dank

Snelle levering, mooie stof

Geen idee

Wanneer krijg ik mijn geld terug voor de bestelling die niet meer leverbaar was

Mooie stof

Mooie stoffen, snelle levering

Goed en snel geleverd Prima kwaliteit stof TOPPIE!

Snelle levering, blij met het product.

Top service zowel online als in de winkel

correct en zeer snel

s'avonds besteld en de volgende dag al toegekomen.

De foto’s met in detail beschrijving van de stofjes voldoen steeds aan de verwachtingen.

5 stofStalen werden snel geleverd.

Mooie materialen, snelle levering en prima klantbediening

Snelle levering. Bij levering van een foute kleur van een artikel, persoonlijk contact geweest en zorgvuldige correctie. Heel tevreden.

goede stoffen en hele snelle levering!

Snelle levering.

klasse stoffenwinkel !

Ik koop al vele jaren bij de Stoffenkraam.nl. Altijd tot mijn volledige tevredenheid! Winkel, personeel, stoffen kwaliteit immer *uitstekend*, zeer service gericht, en ik zou vrijwillig en uit mezelf graag 10 sterren geven.

Mooie kwaliteit stoffen

Groot aanbod, goede service en snelle verzending.

Precies wat ik zocht!

Veel keus, goede prijzen en snelle levering!

Schneller Versand

Durch die sendungsverfolgung hatte ich den Versand im Blick, die Ware wurde schnell versandt und ist innerhalb von 2 Tagen in meiner Region angekommen, dort hat es leider dann gehakt, sodass das Paket fast 14 Tage unterwegs war. Trotzdem bin ich schon viele Jahre ein Fan von knipmode und bin vom Spezial total begeistert. Ich freue mich darauf die Projekte umzusetzen.

hele goede service

1 artikel was niet voorradig. Ik werd per mail op de hoogte gehouden. Goede afspraak kunnen maken over de levering. Ik ben zeer tevreden over de communicatie en de service.

Super schnelle Lieferung.

Ich bin begeistert.

Ok

Een leuk kussen van gemaakt

Stationsweg 27

3362 HA Sliedrecht