De stoffen die ik besteld had, waren goed afgeleverd. Graag een centimeterlint bij stoffenoverzicht

De bestelde stoffen kwamen netjes op tijd op het opgegeven adres binnengekomen. Bij het overzicht van de stoffen zou ik graag een centimeterlint erbij willen zien, zodat je een indicatie krijgt hoe groot een print is.

Goed!

Veel keus waardoor ik mijn hele lijst met stoffen en fournuturen in één keer kon bestellen! Alleen ik vond op de site weinig duidelijkheid over de afmetingen van de veterband, deze bleek een heel stuk breder dan ik had verwacht. Maar verder tevreden!

Ik kon alleen nergens vinden qat de levertijd was. Of misschien heb ik niet goed gekeken. Ik heb het op 30 april besteld en een week later, 6 mei, kreeg ik het binnen. Ik vind dat wel een beetje laat.

Altijd snel

Altijd goede service

Wat je bestelt heb komt netjes en goed aan.

super snel met verzenden

mooie patronen met duidelijke omschrijving en heel snel verzonden. top service

fantastische service.

breed assortiment aan stoffen op de website, met een fantastische service, en snelle levering.

Geweldig!

Snelle en goede service!

Fijn contact.

Niet zo fijn

Te lange levertijd, nog steeds niets ontvangen, nochthans genoeg verzending betalen, jammer

Super Service, sehr netten Kontakt, super nettes Personal

Die Stoffe sind einfach super. Lieben Dank. Da der Paketdienstleister muckte, kümmerten sich die vom Stoffladen sehr. Dafür lieben Dank.

Mooie stoffen, snelle levering

Eerste keer bestelling geplaatst, erg tevreden! Mooie kwaliteit stof, nog mooier in het echt. Enige nadeel zijn de relatief hoge verzendkosten.

Kwaliteit is mooi zeer tevreden !

Snelle levering, super geregeld.

Goede service, snelle levering en mooie stof voor weinig geld

Prima service zeer tevreden

Ik had verduisteringsstof nodig om een kamer donker te krijgen. Dankzij de chat kon ik een goede keus maken. Veel keuze aan stof. Duidelijk hie je kunt bestellen. Snel geleverd. En de stof is precies wat ik bedoelde.

Lekker snel en goed verzorgd.

geode service goede prijs/kwaliteit en snelle kevering!

goede ervaring

Ik ben erg blij met de Stoffenkraam.

De bestellingen worden correct en snel uitgevoerd. Als ik stof bestel, wordt er altijd ruim geknipt. Voorheen ging ik meestal naar de Lapjesmarkt in Utrecht. Maar ivm Corona ben ik daarmee gestopt. Nu het weer kan, vind ik toch deze manier van stoffen bestellen erg prettig. Vooral omdat je een monster lapje kunt bestellen. En ik denk dat de prijzen zo’n beetje hetzelfde zijn als op de markt

Fijne webshop en een snelle levering ...

Mijn ervaring was goed zo als altijf

Precies dat gekregen wat we besteld hebben en meer.

We bestelden vele meters stof waarna een attente mail kwam met de vraag of de Stoffen kraam metrages kon snijden van die hoeveelheid. Echt een super service!

Stationsweg 27

3362 HA Sliedrecht