Super service

Super service en mooie stoffen

prima service

De Stoffenkraam is een fijne webwinkel om stof bij te bestellen. Vaak is het de ene dag besteld, de volgende dag in huis.

Het bestelde wordt snel geleverd. Er wordt goed overlegd als artikelen toch niet meer voorradig zijn. Kleuren zijn zoals op de website. Ik bestel opnieuw!

Volgens verwachting. Prima.....

Snelle levering en volgens afspraak. Produkt van goede kwaliteit. Tevreden.....

altijd mooie stoffen

ik bestel hier graag de stoffen zijn van goede kwaliteit netjes recht gesneden en snel geleverd

topservice

ook na een foutje in de bestelling blijft de service perfect goede comminucatie hierover en correct opgelost

Matig de kleur site foto niet waarheidsgetrouw.

Helaas was de kleur niet wat ik verwacht had. En eerlijk gezegd een monster op laten sturen allemaal extra kosten en tijd.

Makkelijk dat je monsters kunt bestellen

snelle service

uitstekend

uistekend

goed en snel!

Ik heb mijn pakket nog steeds niet ontvangen!!!

Is het mogelijk om te kijken waar het mis ging? Ik heb nog steeds mijn stoffen niet gekregen.

Mooie stoffen, snelle levering

Snelle levering van mooie stoffen. Staaltjes worden ook snel bezorgd en zijn lekker groot zodat je de stof goed kan beoordelen. Fijne zaak!

Snel en goed verzorgd

Ik had op korte termijn voering en een naadrits (blinde rits). Gelijk besteld bij de Stoffenkraam en binnen 2 dagen in de brievenbus.

Snelle levering, daar ben ik heel dankbaar voor!

Heel goed, ik mis alleen de knopen afdeling, ik kon geen goede knopen vinden!!!

Snelle levering. Mooie stoffen! Niet duur!

sneller dan verwacht

Super snelle bezorging, ik was van later uitgegaan dus dat was een mooie verassing. Alleen jammer dat het patroonpapier niet "dubbelgevouwen" was maar meer in de doos gepropt.

Hele snelle levering.

Hele snelle levering. 1 dag. Goed verzorgd

Mooie stoffen. De bestelling kwam de volgende dag al binnen. Goed verpakt. Goede kwaliteit/prijs verhouding

Beschrijving van stoffen is niet helemaal goed

Ik had verwacht dat tricot anders zou uit zien. Ik zou radden om meer detail foto's te maken.

De bestelling was niet ok, maar de service en oplossing en snelheid,l hoervan, wel

Goede communicatie, service en klantgericht.

Dank je wel voor de super snelle levering

snelle levering mooie stof.

Veel keus en stof te bestellen en snel op te halen.

Zelf het teveel aan pakketpost terug gave.

Tot mijn verrassing gave ze zelf aan dat mijn pakket als brievenbus post verstuurd kon worden en kreeg ik het teveel betaalde terug

Stationsweg 27

3362 HA Sliedrecht