Snel, eerlijk, goede stoffen

Er was een stof even niet op voorraad, maar daar werd snel en goed op gereageerd zodat ik iets anders uit kon zoeken. Of mijn geld terug kreeg. Verliep soepel allemaal.

super snelle en goede sevice

Gebruik gemaakt van het opsturen van monsters. Keurig pakketje, royale monsters en snelle service. Ik ga zeker een bestelling doen n.a.v. d monsters en de keurige afhandeling.

Snelle service en mooie stoffen

Na bestelling had ik mijn stoffen al snel in huis. Mooie kwalitatief goede stoffen met mooie kleuren zoals op de site te zien was.

Snelle service, en de stoffen zijn goed!

Snelle service, en de stoffen zijn goed!

Goed te zien en bezorgd

Prima prijs kwaliteit verhouding, groot assortiment, snel en netjes bezorgt.

Goede ervaring

Ik wilde stof bestellen die uitverkocht was. Na een mailtje met de klantenservice js deze stof voor mij besteld. Ik werd prima geholpen en namen ze na afgesproken tijd weer contact op. Al met al prima ervaring gehad. Ik heb mijn pakket nog niet binnen maar voor nu zou ik er zeker nogmaals bestellen

Een aanrader

Mooie artikelen, snelle levering

Goede site en snelle afhandeling

Door de storm was een deel van mijn tuindoek (jute) kapotgewaaid. Binnen een dag was mijn nieuwe doek alweer aanwezig. TOP.

Snel, goede service, juiste prijs, kwaliteit stof

Al jaren terugkerend klant bij de stoffenkraam

Correct

Zondag besteld en dinsdag gekregen naar België

Het bestellen ging heel makkelijk. De prijzen zijn ook zeer aantrekkelijk. Ook qua levering kan ik niet klagen, al ligt dat ook mee aan de transporteurs. De stoffen zelf voelen goed aan. Waren proper verpakt. Het printje zelf sloeg uiteindelijk wat meer tegen, dan eerst leek op de foto. Maar het stofje leende zich gewoon niet voor het project waar ik mee bezig ben en dat had ik zelf ook al wel kunnen verwachten. (De dino's op de stof leken op foto dichter bij elkaar te staan, dan in werkelijkheid is, maar een foto op een gsm is sowieso een vertekend beeld) Ik ben dus zeker tevreden over mijn ervaring bij de stoffenkraam en wil hier een volgende keer zeker nog wel eens bestellen.

Perfect besteld en geleverd zonder sores

Super snelle service

Ik was heel blij met de stoffen: ze zijn van goede kwaliteit en ze waren heel snel verzonden.

Goede service en snelle levering

Ik had een stof nodig die ik al eerder had besteld. Helaas niet op de website. Maar ze hadden nog wat liggen. Met de juiste gegevens besteld en het was helemaal goed. Top service

SUPERGOEDE ERVARING !

Alles picobello:de stof, de prijs, de levering !

Snelle levering van de stoffen en ideaal dat je monsters kunt bestellen.

Echt een aanrader

Overzichtelijk website. Duidelijk foto's. De kleuren zijn exact hetzelfde als van de stof. Snelle levering.

Prachtig materiaal

Ondanks mijn beperkte naaivaardigheden, toverde ik met de stof van het stoffenkraam de leukste sweaters!

Ik had stof besteld die niet leverbaar was. Waarom is jullie website niet up to date.

Het geld van deze stof heb ik nog niet retour ontvangen, Ik had op uw vraag mijn rekeningnummer doorgegeven. Dit is nu twee weken gelden. Mijn reknr is nogmaals NL42INGB0001344848 tnv Gerards CJH. Ik had verschillende kleuren viscose besteld. En een kleur was dus niet leverbaar. Ik wilde hier kledingstukken van samenstellen voor dansers. Nu heb ik nog twee lappen besteld die wel leverbaar waren. Als jullie iets niet kunnen leveren, stuur dan niet de andere stof naar de klant. Maar geef eerst een seintje via de mail. Dan kan de klant besluiten of zij die stof nog wilt hebben. Zeer klantonvriendelijk.

SUPER!!!!

De stof was al in huis voor dat ik het wist! Super snel dus en uiteraard weer top kwaliteit!

Alles was zoals ik gevraagd heb, de stof was mooi, ik had hem al is besteld vroeger. Pakje was heel snel geleverd.

De bestelling wordt altijd vlot geleverd.

In de zwarte spijkerstof zaten echter weeffouten. Gelukkig kon ik redelijk om de fouten heenknippen of het patroon voor de binnenband erop leggen. Maar ik vind dat voordat de stof opgestuurd wordt eea even gecontroleerd moet worden. Met vriendelijk groet Ineke van Gogh.

Snel en compleet

De stoffen zijn netjes geknipt en op maat. Tevreden

Stationsweg 27

3362 HA Sliedrecht