sehr zufrieden

Ich war sehr zufrieden mit Kontakt, Versand und Qualität der Ware.

Er was een probleem met de levering van mijn pakje. Ik heb stoffenkraam gekontakteerd en de dag nadien was mijn pakje er, na tussenkomst van Rosanne van Stoffenkraam, waarvoor dank. Ook heel mooie kwaliteit van stoffen.

Helemaal prima

Ik kon een bepaalde stof niet vinden op de website. Via de chat ben ik twee keer heel fijn geholpen. Levering is snel.

Goed omschreven van de stof Binnen 'n paar dagen thuis

fijne on- line winkel, prima pijs-kwaliteit

Goede keuze, scherpe prijzen en heel correcte behandeling. Snelle service. Ben er heel blij mee

super

Prachtige stoffen,vooral de Stenzo ben ik helemaal verliefd op. Prachtige leffe kleuren,helemaal mijn ding zijn ook niet kinderachtig met afknippen. Ben zeker n terugkerende klant ga zo verder!

Snelle levering, goed product

Heb een aantal meter van een French Terry stof gekocht. Hij werd snel geleverd en de kwaliteit van de stof is uitstekend!

Goede service en snelle levering

Zéér snelle verzending

‘s Avonds na 17u besteld en de dag erna al geleverd in België

Gute Stoffqualität

Stoffqualität gut, lange Lieferzeit

Buitengewoon

Snelle reactie op bestellingen, altijd ‘n e-mail als er wat is zoals bij op=op aanbiedingen er niet genoeg stof meer is. Snelle bezorging en ‘ fijne website om te zoeken. Ruime keus al mis ik soms de wat delicatere stoffen als brokaat en zijde, voor bijv. Kerst of bruiloft. Maar daar is mss geen markt (meer) voor en er zijn voldoende alternatieven!! En de prijsvermelding per meter ipv een halve meter zoals die bij andere sites wordt getoond stel ik zeer op prijs. Ik hoop nog vaak en lang van jullie diensten gebruik te maken!

Late levering

Mijn bestelling was niet goed doorgezet en ik heb er om moeten vragen. Toen was de levering wel snel.

Helemaal top

Ik bestel op eind van de dag,en volgende dag al voor 12.00 binnen Ik kan geluk verder met het naaiwerk En wat ik bestelt heb is ook naar mijn zin Helemaal top

Zeer goed en snel geholpen.

De dag nadat ik stof besteld had werd ik al gebeld dat ik het pakket kon ophalen. Later in de winkel nog wat garen en boordstof gekocht. Hierbij ben ik goed geholpen. De medewerkers waren allen heel vriendelijk en deskundig. Prima service en veel keus.

prima communicatie

- Snelle informatie over het niet aanwezig zijn van de gewenste stof; diverse mogelijkheden oa wachten totdat het weer voorradig is, of bestelling annuleren, of een deel geleverd krijgen enz. - Snel info wanneer het wel leverbaar is - Keurig verpakt en compleet ontvangen.

goede producten, niet duur en snelle bezorging

Ik heb vilt per meter besteld. Het is van redelijke kwaliteit voor hobby.

Precies de stof die mijn kleinkind wilde hebben voor zijn mondmasker

Groot aanbod, mooie stoffen

Snelle levering. Er was één verkeerde stof geleverd en dit werd heel snel en kundig opgelost. Prettige ervaring.

Erg leuke stofjes

Werd goed op de hoogte gehouden van mijn bestelling. De stof welke ik besteld had bleek niet in 1 stuk op de rol te zitten, men belde en sprak door wat ik wilde. Gelukkig kon ik mijn project maken met hetgeen op de rol zat ( in 2 stukken), dus was het snel opgelost. Zeer vriendelijk te woord gestaan.

Een goede ervaring..snel thuis

Vriendelijke medewerkers.

Goede service !

Super mooie stoffen

Mooie stoffen, via de chat goede hulp of als je belt ook wordt je goed geholpen. Je bestelling ligt snel klaar.

Klantvriendelijk, snelle levering en meedenkend

Leuke webshop

Snel bezorgd, goe assortiment