Ruime keuze snelle levering

Goed en snel ontvangen !

Snelle keurige afhandeling van mijn bestelling

11.30 besteld vanaf een duidelijke website 12.45u een mailtje dat het klaar ligt om af te halen. Mooie stof!

goed en snel

Alleen een minpuntje de kleur van het kunstleer is niet rood zoals op de site, De kleur die ik ontvangen heb is cerise rood. Terwijl de kleur op de site echt brandweerrood is.

Prachtig

Het is mooie tule

Veel keuze en snel in huis

Vorig jaar stofje gekocht op de markt en kon gelukkig via de stoffenkraam nog het zelfde stofje krijgen want ik had te kort.

heel veel keus uit prachtige stoffen

ik zal hier zeker gebruik van maken,

Danke

Gute Stoff Qualitet

Prima geregeld

Snel en goed geregeld

verkeerde bestelling

de juiste hoeveel stof niet gekregen en ben erg missnoegd ik heb dit nog nooit meegemaakt

Jullie stoffen zijn geweldig

Heb met jullie stof zoveel babycapjes en slabbetjes gemaakt en nog doe. Dat ik veel complimenten krijg,dat het een pracht is om hun kindje er mee af te drogen. En niet krimpt.

Snel gearriveerd en netjes verpakt. Ziet er goed uit.

Snel en kwaliteit

Prachtige zijdekatoenen stof tegen een spotprijs, daadwerkelijk binnen een dag bezorgd. Ik kom beslist een keer terug.

Sehr schöne Ware

Einfache Bestellung, tolle Ware, schnelle Lieferung, guter Preis. Einfach perfekt!!

Snel geleverd en stof zoals verwacht

Zie boven

Goed en optijd breed assortiment

Topservice

Een kleine bestelling, door de bezorger niet afgeleverd en teruggezonden. Direct opnieuw verzonden. Top!

Super!!

Als je besteld en je bestelling is niet meer leverbaar word je gelijk geïnformeerd en zijn er diverse keuzes die je kan maken en word er gelijk actie ondernomen!! Snel en efficiënt!! :-) Top bedrijf

Stof super van kwaliteit, snel geleverd maar schuin afgesknipt en daardoor te kort.

Stof was schuin afgesneden en daardoor te kort voor mijn toepassing.

Snelle reactie en levering

Ik kon de bestelling snel op halen

Suprr

Ik ga opmeten en bestellen gr

Mooie winkel

Grote winkel met enorm veel keus. Vriendelijk personeel

Snel bezorgd en stoffen zoals verwacht.

Precies zoals verwacht en snel bezorgd.

Mooie betaalbare stoffen en snelle levering

Altijd leuk om te zien dat jullie niet op de centimeter precies knippen, waardoor je na het wassen van de stof zeker genoeg hebt. Jullie beschrijving over de materialen is altijd betrouwbaar.

Stationsweg 27

3362 HA Sliedrecht