Zoals altijd heel goed!

Twee lappen stof snel ontvangen. 1 stof in de verkeerde kleur, na een paar dagen al mijn geld retour gekregen. Prima service en vriendelijk contact!

heel goed!

Goede communicatie, goed en snelle levering

Snelle levering. Mooie stof. Prima.

Prima.

Ik heb nooit een telefoontje gehad

Ik zou een belletje krijgen wanneer mijn bestelling klaar ligt. Dat heb ik nog steeds niet gehad. Heel vreemd om deze mal nu te krijgen. Ik heb nog nooit zo besteld en heb geen idee of dit normaal is, maar ik vind het raar.

Ben super tevreden

Sehr aufmerksam und kompetent

Wurde informiert und nachgefragt und auf wünsche eingegangen

Alles keurig geregeld!

Fijne winkel, ik shop er altijd online, top zaak!

De afhandeling was gewoon goed.

Eerst in de morgen telefonisch contact gehad. Daarna on line besteld, werd eind van de middag al gebeld dat de bestelling al klaar lag om opgehaald te worden. Vond dit geweldig. Had wel graag zelf in de winkel rond gekeken, maar dit was een goede oplossing.

Altijd goed!

Altijd goede dienst.

Erg goed en super snel!

Ik had katoen besteld om een sprei te maken en dat had ik snel in huis. Het is hele mooie stof.

Grote sortering

De winkel heeft een zeer grote sortering aan stoffen en fournituren. Goede service en vlotte levering van de bestelling.

Netjes geholpen

Netjes geholpen

Ik had een monster van stofje besteld om te zien en voelen of dit geschikt is voor waar ik het voor bedoeld had. Prima hoe het bezorgd was. Maar ik vind het wel veel verzendkosten voor zo’n klein lapje.

snelle levering, goede kwaliteit

de titel zegt alles al

Snelle nette service

Ruime keuze , snelle levering!

Prima afhandeling

Accurate bestelprocedure

uitstekend !!

uitstekend service

Good Prince, good Fabrice

Very good

Geweldig!

Snelle levering, prima artikelen. Echt een aanrader!

Perfect en snel geregeld

Ik kon N lekker aan de slag ondanks dat de winkels waren gesloten

Helemaal top

Ik ben zeer tevreden over de bestellingen en vooral de snelheid hoe snel het keurig verpakt klaar ligt om opgehaald te worden. Keurig dat ik even gebeld word dat het klaar ligt

Goede service, ook in de corona periode

Makkelijk bestelbaar snelle service

Ik had op woensdag avond stof besteld en werd de volgende dag al gebeld dat ik het kon op halen in de winkel.

Ondanks lockdown supersnel mijn bestelling klaargezet. 3 uur na bestelling kon ik mijn stoffen afh

Super tevreden

zeer snelle levering, prima service

1e keer daar besteld, prima site, en prima service. Ik zal er vaker bestellen.

Stationsweg 27

3362 HA Sliedrecht