Heel blij met mijn bestelling

Mooie stoffen en fournituren ontvangen netjes en zeer snel geleverd, ga in de toekomst hier zeker vaker bestellen

producten vallen tegen

de kerstmondkapjes zijn met geen mogelijkheid passend aan elkaar te maken. De print loopt niet door. Een lap fleece, die ik als petrolkleur heb gekocht, is gewoon donker groen. Heel jammer! De rest van de stoffen was prima. De levering was snel, priducten waren goed verpakt. Ik zou hier geen dure stoffen durven kopen. En daarom zou ik dit bedrijf niet aanraden bij anderen.

Stoffen besteld, volgende dag binnen. Helemaal top

Snelle bezorging & goede kwaliteit

Weer goed geregeld en snel in huis. Tot de volgende keer!

Ik kom hier al jaren. Goede stoffen. Aardig personeel. Nu click en collect. Werkt heel snel. Jamer genoeg waren ze door de grote drukte vergeten om me te bellen. Afhalen ging heel snel

Prima service!

Hele snelle levering!

Goede service, snelle levering.

De stoffen die ik ontvangen heb deden aan mijn verwachting. Vandaag bestellen, morgen in huis! Ik was er blij mee.

Na één dag mijn bestelling al in huis. Mooie stof, prima service

Ik ben erg te spreken over de bestelling die ik heb gedaan. Het monster lapje en de uiteindelijke bestelling werd snel, binnen één dag geleverd. De stof is erg mooi en ruim afgemeten. Ik ben absoluut een tevreden klant.

geweldig.

Ik had een foute bestelling gedaan en kon het toch omruilen. Ik werd erg vriendelijk en behulpzaam geholpen. Erg fijn.

Fijne klantenservice

Ik had bij elkaar passende stoffen besteld. Er was een foute kleur op de site aangegeven. Ik werd gebeld en samen een, toch nog, passende stof gekozen

Veel keuze in stoffen, vriendelijk en behulpzaam personeel!

Liefst kom ik in de winkel, waar veel stoffen en fournituren etc te kiezen zijn. Kopen via de website gaat ook prima. En kom je er niet uit, dan helpen de medewerkers je via mail of telefoon heel goed!

Vlot en netjes geleverd

netjes en vlot geleverd

Snelle service van de bestelde producten

Klantgericht, goede service, ook tojdens de lockdown

Altijd goed geholpen en mooie producten zelfs in de lockdown.

Zeer goed. Ik vind het altijd heerlijk om de stoffen uit kunnen zoeken. Meestal wil Ik de stoffen kunnen voelen maar op de website weten ze ook alles heel goed weer te geven.

Jammer dat de kleur niet overeen kwam Wat ik besteld had

Geweldige levering

Goed geleverd en ook zeer goed gecommuniceerd wanneer de zending te verwachten was.

Snelle levering, mooie stoffen

Mooie stalen, groot genoeg. Snelle levering

mooie kwaliteit stoffen, supersnelle levering

top!

Mooie fleece stof maar helaas niet gelijk in breedte aangeleverd

Snel aangeleverd!

Nog geen beoordeling

Ik kan helaas nog geen beoordeling geven daar mijn bestelling nog steeds (na 1 week) niet is toegekomen.

Snelle levering, goede producten

Mijn bestelling was de volgende werkdag in huis en de stof die ik besteld had kwam netjes aan. Ik had ook een couponpakket besteld, waarin in leuke, bruikbare coupons heb gekregen. Enorm handig voor een beginner om verschillende soorten stof te proberen zonder bang te zijn om stof te verspillen. Ik zou zeker nogmaals gebruik maken van deze webshop.

netjes en verzorgd!

Prima website, alles is duidelijk aangegeven. Verzending was erg snel.

Fijn bedrijf

Makkelijk om via de chat een vraag te stellen, en ook heel fijn dat er direct geantwoord word. Top!! Snelle levering!! Blij mee

Mooie stof

Mooie stof, de kleuren waren precies zoals op de site. Snel geleverd.

Stationsweg 27

3362 HA Sliedrecht