Uitstekende service

Materialen komen overeen met de afbeelding en beschrijving, levering is snel en correct.

Mooie Stof!

Hele mooie taft zijde! Snelle levering. Zeer tevreden.

Snelle service en levering van de opgegeven stof

Goede service bezorging mooie stof

De stof was goed van kleur en goede kwaliteit. Goede service en bezorging .

Snelle levering en mooie stoffen

Snelle levering en mooie stoffen

Goede prijs, snelle levering

Vandaag besteld, morgen in huis is me al een paar keer gebeurd. Hoe fijn is dat! Mooie kwaliteit stoffen.

Prima en snel geholpen en ruime keus in stoffen.

Dipet

Snel en makkelijk

Snelle levering en mooie stof

Vlotte levering, uitstekend verpakt.

goede winkel goede selectie

goede winkel goede selectie erg blij met wat ik heb besteld

Controle moet beter!

Prima website, afgehaald in Sliedrecht met parkeren voor de deur, pakje goed verpakt, maar ........ helaas met verkeerde inhoud .. .... geen rode maar groene stof. Gelukkig pakje voor wegrijden nog open gemaakt. Snel het goede stof ontvangen.

Helemaal perfect.

Ik was al eens in de winkel in Sliedrecht geweest. Nu voor het eerst online besteld i.v.m de lockdown. Kwam keurig verpakt en op tijd.

Super snel geregeld

Goede prijs kwaliteitsverhouding

Duidelijke site, handig bestellen, supervlotte levering. Top.

Heel blij met mijn bestelling

Mooie stoffen en fournituren ontvangen netjes en zeer snel geleverd, ga in de toekomst hier zeker vaker bestellen

producten vallen tegen

de kerstmondkapjes zijn met geen mogelijkheid passend aan elkaar te maken. De print loopt niet door. Een lap fleece, die ik als petrolkleur heb gekocht, is gewoon donker groen. Heel jammer! De rest van de stoffen was prima. De levering was snel, priducten waren goed verpakt. Ik zou hier geen dure stoffen durven kopen. En daarom zou ik dit bedrijf niet aanraden bij anderen.

Stoffen besteld, volgende dag binnen. Helemaal top

Snelle bezorging & goede kwaliteit

Weer goed geregeld en snel in huis. Tot de volgende keer!

Ik kom hier al jaren. Goede stoffen. Aardig personeel. Nu click en collect. Werkt heel snel. Jamer genoeg waren ze door de grote drukte vergeten om me te bellen. Afhalen ging heel snel

Prima service!

Hele snelle levering!

Goede service, snelle levering.

De stoffen die ik ontvangen heb deden aan mijn verwachting. Vandaag bestellen, morgen in huis! Ik was er blij mee.

Na één dag mijn bestelling al in huis. Mooie stof, prima service

Ik ben erg te spreken over de bestelling die ik heb gedaan. Het monster lapje en de uiteindelijke bestelling werd snel, binnen één dag geleverd. De stof is erg mooi en ruim afgemeten. Ik ben absoluut een tevreden klant.

geweldig.

Ik had een foute bestelling gedaan en kon het toch omruilen. Ik werd erg vriendelijk en behulpzaam geholpen. Erg fijn.

Fijne klantenservice

Ik had bij elkaar passende stoffen besteld. Er was een foute kleur op de site aangegeven. Ik werd gebeld en samen een, toch nog, passende stof gekozen

Stationsweg 27

3362 HA Sliedrecht