Snelle bezorging en een goed advies.Mooie stof en niet duur

Snel en goed geïnformeerd

De stoffen werden snel verzonden en daar heb ik alles van bij kunnen houden via de mail.

Super mooie stof!!!

Bestelling gaat makkelijk. Stof wordt snel geleverd en helemaal naar wens.

Snelle verzending, website foto's kunnen beter

Super snelle verzending en mooie stoffen. Wel mogen de foto's op de website wat beter. De belichting is zo slecht, dat het erg moeilijk is om de juiste kleur van de stof in te schatten. De donkerpaarse organza die ik heb besteld bleek knalroze(!) Restanten die ik besteld heb bleken helaas niet meer beschikbaar, maar ik vond de oplossingen die werden geboden top.

I'm very satisfied

I'm very satisfied, very good shop.

Snel en prima verzorgd.

Fijn

Er was een stof niet meer beschikbaar maar werd snel nagezonden prima service

Mooie stof, supersnel binnen

Alles keurig verpakt, mooie stof, goed geprijsd en snelle service

Erg goed

Erg goed geregeld, ik wilde onlangs graag, naast een bestelde tricotstof met print, nog een combinatiestof erbij, werd uitstekend geadviseerd per telefoon! De andere stof had ik al online besteld. In het verleden ook altijd goede ervaringen gehad.

Kwaliteit stof valt tegen

Dacht een warme stof voor een winters jurkje maar de stof is te flodderig voor een jurk, het is meer voor een shirt/top.

Redelijk

In de stof zaten nogal wat haken

Snelle levering. Heel fijn !!!

Prima contact met de afdeling klantenservice toen bleek dat de gevraagde kleur niet voldoende aanwezig was. Mooie stof ook tegen redelijke prijs.

Een heel fijn bedrijf

Je wordt vriendelijk geholpen aan de telefoon. Men is behulpzaam. Mooie kwaliteit stoffen. Keurig verpakt alles en snelle bezorging. Aan te bevelen!!!

Helamaal goed

De stof is heel snel geleverd en prachtig van kwaliteit. En goed op maat.

Makkelijk om online te bestellen, alleen de kleur van de stof was niet de kleur die ik dacht. Ik had bordeaux rode stof besteld, op de website zag dit er ook echt als bordeaux uit, maar toen ik het pakje open maakte was de kleur meer roze en dat vond ik eigenlijk wel jammer, want ik wilde echt bordeaux. Op zich is de kleur ook wel mooi, maar toch is het een teleurstelling. Verder prima levering, snel.

Mooie stoffen, zachte prijs

Ik ben zeer tevreden met de kwaliteit van de stoffen en het gemak van online bestellen. Een van mijn keuzes bleek uitverkocht, maar een vervanging was snel en eenvoudig geregeld. Een klein minpuntje was het monster van 10 cm breed, dat nogal ongelijk geknipt was en voor mij niet goed bruikbaar.

Mooie stof.

Prettige website met goede kleurweergave. Fijn dat de stoffenmerken worden genoemd, maakt het bestellen online een stuk zekerder voor wat betreft kwaliteiten van de verschillende stoffenmerken. Goed verpakt en snelle bezorgservice.

prima en vlot

Kwaliteit-prijsverhouding dik in orde en snelle levering. Ik ben zeer tevreden.

Stoffe toll, Lieferung superschnell

Selbst, wenn Stoffe nur noch in bestimmter Menge da sind, wird angerufen, toll beraten, und auch besprochen, wie weiter vorgegangen wird. Einfach nur toll, bestelle immer wieder gern.Lieben Gruss

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Wonderful

From communication to shipment. They contacted me when there was a small issue and it was fixed almost immediately. The only thing is that I believed that the shipment would arrive at my address and they left it at a collection point, but nothing else. The fabric is exactly what I was looking for and is of excellent quality.

Goede service en goede producten

1 product was gedeeltelijk voorradig. Na mail contact werd het niet voorradige afgeleverd zonder extra kosten. Goede en vriendelijke service

Prima service, snelle levering.

Positief

zeer goede service