Mooie stof en snelle levering

Mooie stoffen die helemaal voldoen aan de v erwachting.

De stoffen zijn goed te naaien en blijven mooi van kleur. Goede en snelle service.

Snelle levering maar niet alle stof was bruikbaar

Groot gat (25 cm lang) halverwege de rol. Jammer. Ik had gelukkig voldoende stof gekocht.

Mooie stoffen, snelle levering

Ik heb al meerderenden besteld bij de Stoffenkraam en werd steeds goed geholpen en op de hoogte gehouden!

Mooie stoffen, snelle levering

Bij mijn eerste bestelling werd ik gebeld. De stof die ik wilde was er wel, maar er zat een vlek op zei de dame. Ze zou er een stuk extra bij doen voor me. Heel aardig! Toen de stof aankwam zag het er allemaal prima uit!. Tweede bestelling ging om fournituren. Wederom snelle verzending. Ik ben erg tevreden!

Alles lag al klaar toen ik kwam

Besteld via de site en de volgende dag kon ik zo alles ophalen, erg fijn.

Goede ervaring

De stof is van prima kwaliteit en service ook, kreeg het pakje zeer snel ‘

Fijn zaken doen!

snelle levering ! Mooie stoffen en netjes verpakt !

snelle levering ! Mooie stoffen en netjes verpakt ! Al jaren klant.

Ik ben zeer tevreden.

Goede kwaliteit, goede prijs, goede service en snelle levering.

Bedrijf met aandacht

Heb meermaals besteld en een keer een fout in mijn adres gemaakt waarvoor ik persoonlijk gebeld werd voor opheldering

Onberispelijke service

Had stof besteld maar was niet meer in voorraad, onmiddellijk op de hoogte gebracht en andere kleur besteld, de volgende dag al geleverd

Maar een woord SUPER

Super snel geleverd

Mooie stoffen, goede service!

De eerste maal dat ik hier stoffen bestelde. Mooie degelijke stoffen, snelle levering, professioneel en correct!

Snelle bezorging en een goed advies.Mooie stof en niet duur

Snel en goed geïnformeerd

De stoffen werden snel verzonden en daar heb ik alles van bij kunnen houden via de mail.

Super mooie stof!!!

Bestelling gaat makkelijk. Stof wordt snel geleverd en helemaal naar wens.

Snelle verzending, website foto's kunnen beter

Super snelle verzending en mooie stoffen. Wel mogen de foto's op de website wat beter. De belichting is zo slecht, dat het erg moeilijk is om de juiste kleur van de stof in te schatten. De donkerpaarse organza die ik heb besteld bleek knalroze(!) Restanten die ik besteld heb bleken helaas niet meer beschikbaar, maar ik vond de oplossingen die werden geboden top.

I'm very satisfied

I'm very satisfied, very good shop.

Snel en prima verzorgd.

Fijn

Er was een stof niet meer beschikbaar maar werd snel nagezonden prima service

Mooie stof, supersnel binnen

Alles keurig verpakt, mooie stof, goed geprijsd en snelle service

Erg goed

Erg goed geregeld, ik wilde onlangs graag, naast een bestelde tricotstof met print, nog een combinatiestof erbij, werd uitstekend geadviseerd per telefoon! De andere stof had ik al online besteld. In het verleden ook altijd goede ervaringen gehad.

Kwaliteit stof valt tegen

Dacht een warme stof voor een winters jurkje maar de stof is te flodderig voor een jurk, het is meer voor een shirt/top.

Stationsweg 27

3362 HA Sliedrecht