Super mooie stoffen tegen een goede prijs en snelle levering,

Uitstekende service

Nadat ik kort na elkaar twee bestellingen plaatste kreeg ik heel snel een mail dat het in een pakket kon en de verzendkosten werden teruggestort. Goede service! En mooie stoffen gekregen (verrassingspakket)!

helemaal naar wens

alles was keurig afgehandeld en het was snel bezorgd, ik ben er blij mee!

W

Rits week te laat ontvangen. Zonder waarschuwing. Toen ik na 3 dagen vroeg waar mijn bestelling bleef, werd mij gezegd dat de rits de volgende dag zou binnenkomen en dat het diezelfde dag verstuurd zou worden, zodat ik het op zaterdag zou ontvangen. Helaas werd dat dinsdag. Zodoende heb ik een weeklang niet verder kunnen werken aan mijn project. Toen ik de bestelling kreeg, zonder rits, heb ik gauw ergens anders een rits besteld. Die kwam wel de volgende dag.

prima service

binnen de verwachte levertijd mogen ontvangen

Zeer snelle levering

Mooie stoffen en handig die proefstrookjes. En de volgende dag al geleverd.

Goed en snel geleverd

Fijne winkel. Stoffen zijn mooi en goed, als je een vraag stelt via mail krijg je snel antwoord en advies. Bestelling wordt netjes en snel geleverd en er is veel keuze in verschillende prijsklassen.

Mooie stoffen en snel geleverd

Duidelijke website, veel stoffen en snel geleverd.

Top service!

Er was iets verkeerd geknipt en de volgende dag had ik al weer een nieuwe. Ik had niet eens door dat er was gereageerd op mij mail zo snel ging het!

Perfecte stoffenwinkel

Snelle levering Mooie kwaliteit Goede prijs

Had een gordijn stof nodig hadden ze niet op vooraad. Jammer zou je zeggen.Maar nee deze mensen nemen de tijd om je te emailen en uitteleggen hoe of wat je zou kunnen doen. Wachten of andere stof zoeken. Om het makkelijker voor mij te maken had ik via chat voor een alternatief voor die bepaalde stof gevraagd. Resultaat had een mooiere kleur gevonden dat ik wilde .mooie prijs per meter. Goeie service. Ik hoefde niet meer door te gaan scrollen en zoeken. Heel snel gevonden . Top ik ben een blijvende klant.

Snel en precies wat ik besteld heb.

Heel goed. Alleen de verzendkosten vindt ik wat hoog. Iemand die in Sliedrecht werkt haalt het voor mij oo.

Zeer correct, alles verloppt zoals het moet.

De kwaliteit is zoals beloofd en de levering was op tijd. Prima dus.

Leuk en gezellig winkeltje

Ik vind alleen jammer dat je zoveel verzendkosten moet betalen als het door de brievenbus kan.

De stof van zoals verwacht en van goede kwaliteit!

De service is heel goed, 1 artikel was niet op voorraad maar een paar dagen later lag het al in de brievenbus.

Er is gestuurd wat ik besteld had.

Ik wilde een elastiek van 3 cm breed, en kreeg een elastiek van 6 cm, dat kennelijk bedoeld was om gedubbeld te gebuiken. Dan werd het echter te dik. Ik denk erover om het maar af te knippen en te proberen het te omzomen met de zoomsteek van mijn naaimachine. Ik vind de omschrijving dus niet volledig, maar ook, dat het mijn eigen schuld is, dat ik niet begreep dat "reeds omgevouwen" betekende dat het dubbel zo breed was als ik had gedacht.

Geweldig aanbod

De Stoffenkraam heeft een geweldig aanbod van mooie en basis stoffen. De verzendingen gaan erg snel.

Geweldig.

Goede service en bestelling snel binnen !

Prima geregeld

Een stofstaaltje besteld. Ging zonder problemen. Nu de grote bestelling. Volgt spoedig. Het staaltje was precies wat er op de website stond. En wat ik zocht.

Pakket is altijd keurig verzorgd.

Ik bestel heel vaak en veel online en dat gaat altijd goed. Ook als er iets niet goed gedaan is door mij, dan altijd hulp van hun kant en advies ook.

Top kwaliteit

De stoffen zijn zeer snel aangekomen en zijn allemaal exact wat ik had verwacht!

Snelle korrekte levering

Snelle korrekte levering.

Altijd goed. Indien stof opeens niet in voorraad is of er een ander probleem is, wordt dit gemeld en diverse alternatieven aangeboden. Ook het kunnen bestellen van proef lapjes is heel prettig. Bestel al een paar jaar bij de Stoffenkraam, ben een tevreden klant.

Alles bestens

Schnelle Lieferung, Stoffqualität super