mooie stoffen

Ben zeer tevreden met de kwaliteit van de stoffen,

goede communicatie en vlot geleverd

goede communicatie en vlot geleverd

Goede snelle levering en communicatie.

TOP !

Heel veel keus en een snelle en correcte aflevering !

Goede communicatie

Jammer dat je dingen kan bestellen die er dan niet blijken te zijn

Hier moet je zijn

Toen ik na lange tijd op de fiets naar de weekmarkt ging en erachter kwam dat de stoffenkraam er niet meer was, zocht ik op internet en kwam ik bij deze hele andere stoffenkraam uit. Er is hier enorm veel keuze! Ik wist niet zeker wat voor stof ik moest hebben, maar werd ontzettend fijn en snel geadviseerd via de chat. Ik vond het ook heel leuk dat je kunt kiezen voor een bijpassende kleur garen en dat ze dat dan netjes voor je uitkiezen. Dit is zeker voor herhaling vatbaar.

Prima.

Zoals altijd werd de bestelling compleet en op tijd afgeleverd.

Geweldige stoffenwinkel

Wij hebben hier stof voor de wieg gekocht. Later wilde wij ook nog garen en satijnband bestellen. Dankzij de geweldige hulp van de mensen die hier werken, hebben wij de perfecte combinatie gevonden. Ik kan iedereen deze winkel aanraden. Dank jullie wel.

Always great service!

I’ve been buying fron De Stoffenkraam for many years and they never disappoint.

Heel prettig en goed

Makkelijke website, prettig contact met informatie voorraad daarna en snel geleverd. Heel prettig. Ga zo door.

Online hele duidelijke foto's van de stof.

De stoffen zijn precies wat ik had voorgesteld. Ook is het heel leuk om in de winkel te shoppen, je wordt altijd heel vriendelijk geholpen.

Vlot en correct geleverd

Niks op aan te merken

Snelle service goede kwaliteit

Leuke stofjes goede service

Handig dat je favorieten kunt opslaan als je hebt ingelogd. Dan kun je later nog kiezen wat je definitief wilt

Super aardig, gemotiveerd personeel

Super gewoon

Klantvriendelijk

Prima site Makkelijk bestellen Overzichtelijk Klantvriendelijk

Geen klachten en prima behanded

Fijne communicatie

Bestel altijd veel meters per keer. Als het op is krijg ik netjes een mail met opties en kan aangeven hoe ik het hebben wil. Rest van de stof wordt netjes nagestuurd.

Veel keuze

Mooie stof snelle bezorging.Ben zeer tevreden

mwahhh

ik heb stof gekocht, omschreven als mantelstof. Ik twijfel of het geschikt is voor een jas. Het is zo kwetsbaar en los geweven, dat ik er n hard hoofd in heb. Ik zal een zeer goede voering moeten gebruiken, maar dat neemt niet weg dat deze stof heel makkelijk lussen maakt. Anders ben ik zeer tevreden over mijn aankopen. Deze keer wat minder.

Heel tevreden

1x is het mis gegaan,kreeg ik de verkeerde kleur jeans. Verder prima tevreden.Vlotte levering

Goed gegaan bij de levering

Mooie stof snelle levering

Altijd snelle en juiste levering.

Zeer prettig

Hele mooie stoffen ontvangen. Aardige dame belde mij van te voren om te zeggen dat er een vlek zat op een van de stoffen. Ik kreeg daarom een extra stuk stof erbij. Heel aardig.

Stationsweg 27

3362 HA Sliedrecht