Etalagestof velour de panne besteld. Mooie kleuren en snel en netjes verzonden.

Goede service en snelle levering

Altijd behulpzaam telefonisch. Goede info via de mail. Snelle levering. Goed verpakt.

Tevreden

Ik kleed kerstmanpoppen uit en maak dan nieuwe pakken dus eentje nu met kobaltblauw en zilver en een kinky kerstman in het slangenleer met kettinkjes en een pet heb ook al panterprint kerstmanpoppen gemaakt helemaal leuk En de stof was te betalen dus dan is het leuk!!

Snelle service en adequaat reageren.

Omdat 1 stof van mijn bestelling niet meer aanwezig kreeg ik daar per omgaande een e-mailbericht over met 3 keuze mogelijkheden: restitutie van het bedrag, tegoedbon of een andere stof uitkiezen. Fantastisch! Ik koos voor een andere stof. De volgende dag was de gehele bestelling reeds op mijn adres!!’ Super snelle service. Hartelijk dank daarvoor.

Slecht

Geen ster eigenlijk ik heb mijn pakje nog niet ontvangen bestelling geplaatst op 1 november en nu 9 november nog niets ontvangen

Goede service, mooi assortiment

Naast het uitgebreide assortiment heeft de webshop ook een handige inrichting. Je kunt op vanalles zoeken en sorteren. Ze sturen zelfs een bericht als je volle spaarkaart binnenkort verloopt.

Mooie stofjes, netjes verpakt en op tijd bezorgd. Ook de lengte van de stof klopte, was zelfs iets meer!

Prima. Snelle levering en gekregen wat ik besteld had

Prima. Snelle levering en gekregen wat ik besteld had.

Schitterend

Meermaals stoffen van Stenzo besteld en iedere keer zeer tevreden zowel over de stof als de levering in België.

Mooi en snel

Mooi en snel

Zeer tevreden..

Heel slecht geknipt!

Hij was aan 3 kanten scheef!!

Snel en goed geleverd

Breed assortiment, aantrekkelijke prijzen en snelle en correcte levering

De Stoffenkraam heeft bijna altijd stoffen die ik zoek tegen zeer aantrekkelijke prijzen Bovendien waardeer ik het dat er voor mij de juiste kleur garen bij wordt gezocht. Want kleuren zijn lastig te beoordelen op een computer, die wijken nu eenmaal weleens af. Ook de levering is altijd heel netjes en supersnel geregeld.

uitstekend

Snelle levering, goede service

Snelle afwerking,ook wat betreft terugstorten teveel betaald.

mooie stoffen

Ik heb een staal besteld snelle levering, mooie kwaliteit.

Heidi

Immer wieder kauf ich hier gerne ein die Stoffe sind super toll und der Service auch

Bis jetzt immer zufrieden.

Schnelle Lieferung und immer nette Beratung!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Goede kwaliteit, snelle levering

Ruime keus, leuke prijzen en goede service

snel en goedkoop

Goede service en kwaliteit

Goede service, als er een stof niet meer is, krijg je netjes een mail waarin ook oplossingen worden aangedragen. De kwaliteit van de stof is erg goed en de prijzen zijn laag. Snelle levering.

Stoffen voor herhaling

Super mooie stoffen, goede kwaliteit voor een prima prijs. Lang gezocht en uiteindelijk bij de Stoffenkraam gevonden.

Stationsweg 27

3362 HA Sliedrecht