Prima, snelle bezorging en goede kwaliteit

Nog niet geslaagd

Helaas is 't staal niet de kleur ik zoek echt witte canvas die bijna niet kreukr ik moet die op zolder tegen 't plafond spannen tussen de balken 't is geïsoleerd en ziet niet mooi uit dus ik dacht ik maak een soort span plafond en daaron zocht ik witte stugge stof mss heeft u optie

100% tevreden !

Snelle, keurig verzorgde levering!

Erg blij met de snelle service

In een woord geweldig!

STOF VAN GOEDE KWALITEIT.

Ik zou graag bij volgende bestelling wel graag een stoffenmonster ontvangen om de dikte van de stof te kunnen aanvoelen.

Snelle levering en netjes verpak. Stoffen voldoen aan mijn eisen.

heel goed, ik kom zeker terug!

De stof werd snel geleverd en toen ik ontdekte dat de vouwlijn was verbleekt werd er per omgaande direct nieuwe stof voor me opgestuurd. Geen gezeur gewoon handelen en een heel tevreden klant!

De service is prima. De stof die ik had besteld viel tegen wat kleur betreft dus de mogelijkheid om een proeflapje te bestellen is super.

Perfect!

De stof beantwoordt aan de beschrijving en komt overeen met de foto (een stof online kiezen is immers niet makkelijk). De prijzen zijn correct en de levering is snel en perfect verlopen!

Mooie stof.

De stof die ik besteld had was mooi. Maar de verzendkosten waren veel te hoog. 6,95 en dan afhalen bij een DHL servicepunt. Dat kost altijd 4,50.

Altijd veel keus en fijn personeel

Stoffen in elke prijsklasse en het personeel is altijd zeer behulpzaam als er om advies gevraagd word. Fijne winkel en zeker de moeite waard om vanuit s gravendeel naar toe te rijden.

Ruime keuze en behulpzaam personeel

Mooie stoffen en alles wat meer nodig is

Mooie stoffen , website mag iets makkelijker. Snelle levering groot pluspunt !!daardoor kom ik vaak weer terug als vaste klant.

Mooie en fijne stoffen om mee te werken

Veel keuze en fijne stoffen om mee te werken. Ook veel keuze in fournituren

Uitstekend!

Duidelijke site, snelle levering!

Nog geen bestelling geleverd

Ik heb nog steeds geen stof toe gekregen. Ordernummer:21206446 Met vriendelijke groeten Karin

Goede service's!!

klasse !!!!

Ben een groot fan van jullie Vooral de stenzo stoffen vindt ik zo mooi ,prachtige kleuren waar ik zo van hou. De french terry vindt ik nu zo heerlijk,is wat warmer voor deze tijd. Hoop dat er nog veel mooie stoffen komen,ik hou me aanbevolen :-)

Heel fijn

Ben na jaren weer begonnen en online ontdekt dat de stoffenkraam super mooie en leuke stoffen heeft Hoewel het moeilijk is om van een plaatje te kiezen ben ik tot op heden niet teleurgesteld

Prachtige stof

Mooie stof, mooier dan op de foto, goede kwaliteit voor zover ik nu kan beoordelen en royaal afgemeten en geknipt.

prachtige stof.

Super mooi pietenpakje voor mijn kleindochtertje (5mnd) gemaakt. Hele snelle levering en heel goedkoop. Een aanrader voor iedereen die ook een pietenpak wil maken....

Stof netjes en snel geleverd.

De stof die ik besteld had werd gelijk de volgende dag bezorgd! Erg blij mee!

Super makkelijk

Makkelijk te bestellen stoffen, altijd spannend om te bestellen zonder de stof te voelen, maar ik ben heel erg blij met mijn stoffen. Voor de meeste heb ik ook al een bestemming, zelfs mijn dochter heeft een lapje uitgezocht voor een mooie trui, dus gaat helemaal goed komen. Super makkelijk en fijne en overzichtelijke website. Top service en een aardig briefje bij de bestelling in, super blij.

Geweldige stof en klantenservice.

De stoffen van de stoffenkraam zijn de mooieste stoffen die ik kan vinden online. Ik woon in Canada en gebruikte altijd stoffen van de stoffenkraam. Helaas kunnen ze die nu niet meer oversturen en ik hoop dat dat in de toekomst weer mogelijk is.

Prima levering

De kwaliteit is prachtig. Mooi materiaal en kleur

Stationsweg 27

3362 HA Sliedrecht