Prima, op tijd geleverd

Prima en keurig verpakt thuis bezorgd.

Goed afgeleverd

Snelle, verzorgde levering van het bestelde.

Nach 2 Wochen noch nicht angekommen

Jede Menge Mails mit Anfragen, wie zufrieden ich mit der Ware bin. Leider kann ich es nicht beurteilen, weil der Stoff noch nicht angekommen ist. Die Ankündigung der Post wird ständig um einen Tag nach hinten verschoben…

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Besteld supersnel binnen en stof wat overeenkomt met de website

Gewoon goed en snelle levering

Altijd mooie stof en op tijd geleverd

Goede, snelle service

Duidelijke website en snelle levering

mooi!

Mooie stoffen, die snel werden geleverd. De stoffenkraam is leuk om te bezoeken, maar online ook prima te bezoeken. Je hoeft geen meters te bestellen, alles kan, heel klantvriendelijk!

Goede kwaliteit stof, ik kreeg een halve meter meer dan besteld, goede prijs en redelijk snelle levering.

Kwaliteitsvolle stoffen met goede service

De stoffen staan netjes afgebeeld zoals ze ook werkelijk zijn. Gemakkelijke zoekfunctie. Bestellen liep vlotjes. Snelle levering en goede service na verkoop.

niet goed wegens afwijkende kleur

De kleur van de voering kwam niet overeen op de afbeelding .

Shr gute service, wunderschöne stoffe, und bessere preise!! bein belibte laden, vielen dank !!!

ich bin sehr zufrieden und glücklich!!!

• Вы бы порекомендовали нас? Yes

Veel sortering

De cadeaubon stond heel snel op lijn account

Ik heb snel gekregen wat ik besteld had

Alles naar tevredenheid geleverd.

Snelle levering.

Heel tevreden!

Al enkele keren kocht ik hier. Site, bestelling tot en met levering. Telkens super in orde!

Altijd snelle levering en goede kwaliteit

zeer tevreden!!!

mooie aanbieding mooie stof

mooie stof

Super snel en geweldige kwalitij

Ben al een paar jaar klant van De Stoffenkraam. Ze hebben altijd goed spul en snelle levering. Vragen? de online chat is snel en professioneel. Soms heb ik mijn stof al de volgende dag!

Prima service, snelle levering

Prima service, snelle levering

Goede service en snelle levering!

Blij met de ontvangen stoffen.

Kleuren van de stoffen komen overeen met de kleur op de site. Kreeg netjes en vlot een mail over een stof die ze niet meer in voorraad hadden in de lengte ik wilde. Stond duidelijk/overzichtelijk in welke stof welke lengte ze nog wel hadden datum van komst nieuwe voorraad en mijn keuze mogelijkheden. Daar door toch nog vlotte levering. Netjes verpakt. Stoffen voelen allemaal als goede/fijne kwaliteit. Blijf hier klant.

goede, tijdige levering, correct afgehandelde kosteloze nalevering

goede, tijdige levering, correct afgehandelde kosteloze nalevering

Prima site. Goeie stoffen, jammer van best hoge bezorgkosten

Ik heb maar 2 minpuntjes; hoge bezorgkosten en tot nu toe, na elke bestelling wel een mail dat een stof toch niet leverbaar is. Zou eigenlijk beter (automatisch) bij gehouden moeten worden. Verder prima site.

Correct en vlot

Plastic verpakking was bij aankomst licht beschadigd.. Stof ok...

Stationsweg 27

3362 HA Sliedrecht