Snelle levering netjes verpakt en niet duur

Snelle levering. Communicatie zeer goed als iets niet te leveren is.

Helder en snel

klasse

Hele mooie heldere kleuren van stenzo, precies mijn smaak. Zeker voor herhaling vatbaar.

geweldig

volgens mij ben ik al zeker 15 jaar klant bij de stoffenkraam, al koop ik niet heel regelmatig, altijd ben ik dik tevreden! Dank!

Alles ging prima.

gute Qualität und schnelle Lieferung

schönes Angebot zu guten Preisen , gute Qualität und schnelle Lieferung

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Spulletjes besteld. Perfecte kwaliteit. Snelle levering. Correct verpakt.goede afhandeling bestelling.

Goede communicatie, prijzen en levering. Fijne zaak!

x

Ruim aanbod en een goede service

Bij de stoffenkraam is er een ruim aanbod en een goed advies voor bijpassende materialen. Tijdens het proces van verzending is er een goede communicatie naar de klant toe.

Fijn om zo online je stoffen te kunnen kopen. Ik vind het wel altijd een beetje spannend om een stof te kiezen die je niet daadwerkelijk ziet en voelt. Dus de beschrijving van de stof is heel belangrijk. Maar tot nu toe ben ik tevreden met de stoffen die ik heb besteld.

Top service!

Uitstekende service! Top! Kwaliteits stoffen! Prijs-kwaliteit!

Hele fijne winkel ook in tijden van corona

Prettig personeel. Hele goede terugkoppeling als er iets is uitverkocht ofzo. Bellen met vragen als: wordt de stof voor een bloesje bij die rok? Dan adviseer ik een tint lichter of zoiets. Heel erg tevreden. En veel keuze en goede stoffen.

Alles hat super funktioniert

Meine Lieferung hat eine gute Qualität und war sehr schnell geliefert. Top!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Ook online service is top

Ik kende De Stoffenkraam al van de fysieke winkel, maar ook online bestellingen worden met dezelfde professionaliteit uitgevoerd. Vast niet de laatste keer dat ik online heb besteld.

Fijne stoffen en snelle levering

heel goed

snelle levering en goede service nog een vraagje de garens die jullie hebben is dat echt machine garen ? zo ja dan kan ik die ok bestellen wacht op een berichtje terug dank je wel grtjes ineke van gerwen valkenswaard

Goed geregeld allemaal

Snelle service, vriendelijke mensen als je belt

Mijn bestelling wordt meestal snel verstuurd, als iets er niet is wordt een snelle oplossing geboden. Als je belt altijd vriendelijk. Goed assortiment en goede prijs

Mooie stoffen en snelle levering

Er was iets mis met de stof, maar dit is direct opgelost!

Prima, veel stoffen en een goede website!

Duidelijk website, snelle levering.

Duidelijk website, snelle levering. Vlot telefonisch te bereiken voor advies.

super snel en correct

de ene dag besteld dezelfde dag nog een mail dat het klaar ligt. en als er iets niet is wordt je daar ook keurig over gemaild

Goede kwaliteit stof en snelle levering

De bestelling is keurig afgehandeld en de stof is van goede kwaliteit. Het naaigaren wat ik erbij had besteld is een lichte kleur en die had een tint donkerder mogen zijn. Ik heb het wel gebruikt, maar daardoor wel zichtbaar.

Stationsweg 27

3362 HA Sliedrecht