Goede service en snelle levering! Top!

Ik kan geen slecht woord bedenken. Snel geleverd en ook via de mail goed op de hoogte gebracht qua levering..... stof zelf was ook perfect !!!

Heel goed geholpen en er is gelijk werk van gemaakt. Top

Telefonisch gemeld direct via internet besteld. Het materiaal was er niet maar toch heel snel ontvangen. Top tot de volgende bestelling. Gr. Henk de Hoog

Lijkt fijne stof

Nog niet verwerkt.

Alles prima

Snelle, nette levering. Top!

Alles perfect geregeld

Perfect geregeld

De keuze is reuze!

Er is zoveel keuze aan stof, en zit er iets niet bij dan is de kans groot dat het besteld kan worden! Super fijn!

Sehr gute Ware

Hier kaufe ich am liebsten ein, gute Qualität und der Versand nach Deutschland funktioniert auch sehr gut- auch wenn hier unsere DHL Dienstleister nicht so zuverlässig sind. Das hat ja aber nichts mit dem Guten Service zu tun,bei de stoffenkraam ist alles top Gerne wieder

Super Ware für Hobbynäherinnen

Gutes Preis-Leistungsverhältnis. Schneller Versand. Gerne wieder.

Goede en snelle service

Mooie stoffen en snel bezorgd. Ik ben er helemaal blij mee!

Uitstekende service

Snel afgehandeld en keurig geleverd

Snelle levering en leuke stoffen, goede informatie omtrent levering

Net wat ik zocht

Mooie stoffen voor een correcte prijs. Ik had ze ook snel in huis.

Uitstekend!

Duidelijke website om ook online te bestellen, goede foto's en omschrijving.

Problemen met beschikbaarheid

Website niet altijd up-to-date wat betreft de beschikbaarheid van de stoffen. Chatfunctie werkt ook niet altijd... Maar hele mooie stoffen en heel snelle levering...

Immer wieder gerne bei Ihnen bestellen

Die Stoffe die ich mir ausgesucht habe und auch geliefert wurden entsprechend genau meinen Vorstellungen

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

snelle en correctie afhandeling van mijn bestelling.

Alles vlot verlopen

Mooie stof

Snelle goede levering

GTB4U is zeer tevreden over kwaliteit en de snelle levering.

GTB4U is zeer tevreden. Ik kom graag terug in deze winkel.

Product, levering en prijs prima in orde en een makkelijke bestelling.

Ze hadden wat ik zocht. De proeflappjes zijn makkelijk. Goed afgemeten, goede kwaliteit en levering.

Gewoon prima

Snel en keurig verzorgd.

Mooie stof

Bestellen handig, levering vlot!

Snel en precies wat ik zocht

Voor een kleine prijs een proeflapje zodat ik kon kijken of het was wat ik zoek. Prima service!!!

Goede service.

Ik kwan direct na het bestellen er achter dat ik een m te veel had besteld. Aangezien de stif nog niet geknips was kon de bestelling aangepast worden en kreeg ik het geld terug.

Stationsweg 27

3362 HA Sliedrecht