Helemaal goed.

Aangezien ik een telkens terugkerende klant ben, is dat toch voldoende compliment voor u?!

Geen aan of opmerkingen

Prima!!

Leuke site, leuke stofjes, goede prijs, snelle levering! Helemaal prima!!

Zoals altijd netjes verpakt en verstuurd. Ik had een artikel gekozen wat op was, daar kreeg ik vrij snel een mail over en het werd keurig opgelost. Erg fijn

perfect

Zeer mooie jute

Goede webshop

Veel keuze in stoffen. Goede kwaliteit en snelle levering.

De stof werd erg snel bij ons bezorgd en ziet er mooi uit!

Eenmaal besteld gaat de afhandeling lekker vlot. Het zoeken naar stoffen zou naar mijn idee een stuk beter kunnen.

Prima service. Vlotte levering.

Snelle en juiste levering.

geweldig

Ik heb stof besteld en het ziet er net zo uit als op de site, is goed verpakt en kwam snel, ik ben zeer tevreden!

Veel keus, mooie stoffen.

Ik had bij mijn bestelling een bepaalde dag van levering aangeduidt, het pakje kwam een dag vroeger terwijl ik niet thuis was. De stofjes waren prachtig!

Duidelijke website. Snelle bezorging! Mooie kwaliteit stoffen.

Ik vond de website overzichtelijk en duidelijk. Het was fijn dat mijn bestelling snel bezorgd werd. Toen het pakketje binnenkwam zag ik dat de kwaliteit van de stoffen mooi was en precies zoals op de website beschreven was.

veel keuze, goede kwaliteit en snelle service

groot assortiment en goede prijskwaliteitverhouding

super goed

geweldig

Stof die ik had uitgezocht werd ook geleverd.

Klantvriendelijk

Denken met je mee. Bestelling snel geleverd. Uitstekende service.

.De katoenen stof die ik bestelde overtrof mijn verwachtingen

Ik had niet verwacht dat de stof zo mooi en zacht zo zijn. Ideaal voor de pyjama die ik ervan {intussen} al aan het maken ben. De prijs was niet hoog en ik ontving mijn bestelling binnen 24 uur.

Hulpvaardig, makkelijk en flexibel

Vanuit het buitenland besteld, fijn contact. En erg lief, 1 klosje garen bij iedere kleur besteld, zitten er twee verschillende tinten garen bij iedere kleur. Top service vind ik dat! Goed verpakt dus het is zo meegenomen het vliegtuig in.

Makkelijk, snel en goed!

Website is overzichtelijk, de kevering snel en goed verpakt.

Goede ervaringen

Ik vind het superfijn om proeflapjes te kunnen bestellen. Daardoor leer ik oa welke stoffen bij mij passen.

Altijd prima producten en prima levering en service!

De stoffen worden altijd op tijd en correct geleverd. Een keer was het aantal gewenste meters niet meer beschikbaar. Daarover ben ik keurig gebeld en er is meegedacht over een oplossing. Ik heb al een aantal keren een bestelling bij de Stoffenkraam gedaan. Alles is altijd prima afgehandeld. Kortom, ik ben een zeer tevreden klant!

Snelle, goede service. Goede kwaliteit stoffen.

Snelle, goede service. Goede kwaliteit stoffen. Ik zal zeker weer bij De Stoffenkraam bestellen.

Goede stof, snel geleverd

De stoffen zijn van prima kwaliteit. Mocht een stof niet op voorraad zijn dan wordt er samen naar een passende oplossing gezocht.

Stationsweg 27

3362 HA Sliedrecht