Alles keurig bezorgd en fijne afhandeling ….. mooie stoffen…… ben er erg blij mee.

Gewoon goed

Snel geleverd en de stof was flink ruim geknipt

Goede informatie

Heel veel keuze en goede informatie ontvangen. Blij met mijn proefstalen om van daaruit de juiste keuze te maken.

Goede service en snelle levering

Zeer snelle levering van een aantal stalen. En bij de echte bestelling kreeg ik geld terug omdat ze 5 cm. minder konden leveren dan gevraagd. Zeer betrouwbare indruk!

Geweldig!

Ik koop al jaren regelmatig bij de stoffenkraam en ben altijd zeer tevreden. Mooie betaalbare stoffen en snel in huis. Gewoon geweldig!

Gewoon goed

De service is prima, alleen de kwaliteit valt af en toe wat tegen.

ik ben goed geholpen geweest

ik werd goed geholpen met de spreekboks ook vlug en zoals ik bestelde kreeg ik wat ik wou

Super goede en snelle service

Super goede en snelle service. Personeel is goed bereikbaar. Na 1 keer besteld te hebben, is dit mijn vaste adres voor ritsen!

Goede webshop

Artikelen keurig verpakt en snel geleverd. Ga zo door zou ik zeggen

Mijn bestelling lag netjes klaar in de winkel

Het bestellen ging eenvoudig en ik kon mijn bestelling ophalen in de winkel. Ideaal!

Immer schnelle Lieferung

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snelle levering Mooie stoffen voor goede prijs

Vlotte service mooie kwaliteit voor lage prijs

Is de stof niet voorradig genoeg vlugge reactie met de keuze wat je wilt erg positief ,heb al meerdere malen besteld steeds tevreden

Snelle aflevering goede service

Heb stoffenkraam al aanbeveelt aan andere

Te vreden klant

Erg te vreden met mijn bestelling. Wacht op de volgende leuke aanbiedingen.

Top Qualität, günstiger Preis

Die Stoffe sind sehr schön und gut in der Qualität.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snel geleverd, duidelijke communicatie.

Zoals verwacht, snel geleverd, mooie kwaliteit katoenen stofjes. Heel blij mee. Er worden HeartPillows van gemaakt. www.heartpillows.nl

geweldige service

geweldige service.

Helemaal goed

Mooi spul, op tijd, perfect voor mijn doel.

Fijne webshop

Fijne webshop, bestel regelmatig Als er iets niet is word er contact opgenomen voor een oplossing

Enorm veel keuze.

Ik ben verschillende keren in de winkel geweest maar ik heb tijdens de coronatijd ook stoffen besteld. Het is vaak wel druk in de winkel,ik zou graag advies willen maar daar is niet altijd tijd voor.Maar de keuze is enorm en de stoffen zijn prachtig.

Super snelle en perfecte levering

Prima service, goed en duidelijk Snelle nette levering Een aanrader!!

Prettig

Snelle levering en gunstige prijzen

Fijne stoffen en snelle levering

3 verschillende stoffen besteld die allemaal aan mijn verwachting voldeden. Daarbij waren ze netjes verpakt en werden ze snel geleverd.

Stationsweg 27

3362 HA Sliedrecht