Snelle en nette service

De stoffen worden snel en netjes geleverd. Klantenservice denkt met je mee en in oplossingen. Prettig contact.

Uitstekende service snelle levering

Perfect geregeld. En snelle levering. Ik ben er zeer tevreden over.

Snelle goede levering van de stalen stoffen

Na 3 stalen te hebben uitgekozen zijn ze snel geleverd en gaan we zsm de gekozen stof bestellen.

Mooie stoffen en snelle levering

Goeie stoffen, snelle levering

Het is eenvoudig om een goeie stof te vinden op de website, door de foto’s en de beschrijving kon ik me er een goed beeld van vormen. Het aanbod is breed, en je kunt er voor kiezen bijpassend garen toe te voegen, en dat matcht goed met de stof.

prachtige stof en ruim op tijd geleverd

Het dessin en kleur van de stof komt precies overeen met de afbeelding en de bestelling kwam ruim op tijd aan.

Super shop

Goede dienstverlening, snelle levering, goede producten

Goed.

Wat ik had besteld, kwam binnen. Top.

Snelle levering giede kwaliteit

goede website, ruime keuze, snelle levering, goede kwaliteit van de bestelde stof, heel tevreden

Snelle levering en mooie kwaliteit

Makkelijk met bestellen en goede service TOP

Wederom mooie stoffen en een prima levering

Heel goed.

Ik vind het heerlijk om te shoppen bij de Stoffenkraam. Voor mij als hobbyist op het gebied van kleding maken, is de Stoffenkraam een oase.

Mooie uitgebreide keuze tegen prima prijs

Uitgebreide keuze niet alleen in stoffen maar ook in fournituren.

Alles prima

Snelle levering, mooie stoffen.

Vlot

Vlotte communicatie en afhandeling, groeten uit België

nog niets aangekomen.

Andere keren was alles sneller.

Heel tevreden

Snelle levering. Heel tevreden over de producten.

Heel veel keus voor een goede prijs.

De stofjes waren precies wat ik er van had verwacht.

Altijd klantvriendelijk

Altijd klantvriendelijk. Als iets niet meer voorradig is snel reactie en kan je alternatief door geven. Super snel geleverd

Een zeer fijne website. Diverse prijs Keuze en goede uitleg van het stof. Mijn vraag werd beantwoordt. Zeker de moeite waard en goede kwaliteit.

Leuk assortiment, snelle levering

Ze hebben een leuk assortiment met mooie stoffen en fijne fournituren. Ik was heel blij met de snelle levering, het flanel dat ik besteld had was mooi wit en heerlijk zacht, alleen wat aan de dunne kant voor wat ik ervoor in gedachten had. Het naaigaren en biasband waren van goede kwaliteit. Al met al zal ik hier in de toekomst zeker nog eens komen winkelen.

Stationsweg 27

3362 HA Sliedrecht