vlot afgehandeld.

vlotte afhandeling, je wordt goed op de hoogte gehouden van het verloop van je bestelling en de stof is precies zoals omschreven.

Heb al een paar keer besteld bij de Stoffenkraam en ben zeer tevreden. Alles wordt snel en keurig verzorgd, geleverd. Een aanrader!

Alleen bij de verzending is het mis gegaan, andere straat. Maar daar kunnen zij niets aan doen.

Klasse

Goede afhandeling van bestelling. Duidelijke overzichtelijke site. Met voor je aankoop optie voor verdere benodigdheden. Heb ik weer wat nodig dan ga ik zeker weer naar de stofkraam!

Voldoende na een mail

Omdat een mail over een niet te leveren artikel in de spambox kwam, was ik hiervan niet op tijd op de hoogte. Na een mail waar de bestelling bleef ging alles vlotjes. Misschien had ik eerder in de spambox kunnen kijken, maar deed dat helaas niet. Met vriendelijke groet, Hennie van der Schans

Zoveel keuze!

Ik word altijd goed geholpen en als de stof er niet is wordt er gekeken of deze besteld kan worden! Top!

Perfecte service, snelle levering en goede kwaliteit stof! Ga hier zeker vaker bestellen

Heel correct

Alles is correct verlopen. Een gedeelte van mijn bestelling was niet in voorraad en ik heb onmiddellijk mijn tegoed terug gekregen.

Voordelige stof gekocht voor jurk als proef. Stof bleek zo mooi dat het de mooiste jurk is die ik tot nu toe heb gemaakt.

Proef staaltjes besteld. Keurig genummerd en snel geleverd!

geweldig

zeer snelle levering, mooie stof

Meestal goed

Na mijn laatste mail over zwarte strech badstof niets meer gehoord van jullie!

Werkt prima

Stog gevonden die ik zocht. Verzending ging prima en optie om monsters/kleine stukjes te krijgen. Zou wel graag makkelijker stof willen vinden ( meer categorieën).

Goede service, snelle levering

Groot assortiment aan producten. Erg tevreden over de prijs en kwaliteit en het wordt nog snel bezorgd ook.

Goed georganiseerd.

Snelle levering, belden zelfs om het juiste te verzenden.

helemaal tevreden

makkelijk bestellen, snelle levering

Snelle levering top .

Goede kwaliteit van de stof

Zeeeeeer tevreden

Snel geleverd goed verpakt goede prijs

Prompt, snelle en correcte levering

3 stoffen op kleur op computer uitgezocht. Deze bleken in de praktijk bijna exact hetzelfde te zijn. Blij mee.

fijne snelle levering

min puntje is dat je gespaarde punten voor op je kortingskaart niet meer lang geldig is , voor de rest echt heel tevreden

jammer dat de stof zo kromp

Ik had de soepele jeans stof blauw ( NB 0500-003) besteld en gekregen. Bij het instrijken van de vlieseline bleek de stof behoorlijk gekrompen te zijn, terwijl ik deze op de wolstand erin heb gestreken. Helaas kwam ik hier pas op het einde achter toen de tailleband op het broekje moest en deze aan geen een kant paste. De tailleband zou 23,5 cm moeten zijn maar ik kwam "plotseling" 4,9 cm te kort........ Dus de hele boel maar weggegooid en andere stof besteld! De stof is niet geschikt als u ook met vlieseline gaat werken, en voorwassen zoals de klantenservice zei heeft ook weinig zin, want de krimp is zo groot dat je anderhalf maal zoveel stof moet bestellen als wat er in de omschrijving staat.

Kreeg precies wat ik besteld had.

De levering van het door mij bestelde was snel. Via mail op de hoogte gehouden van waar en wat.

Gute Stoffe, schnelle Lieferung

Gut gestaltete Website, die Ware war schnell geliefert, die Stoffe entsprechen genau meinen Vorstellungen. Gut finde ich , dass sofort passendes Nähgarn mit angeboten wird.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Zeer vriendelijk en servicegerichte winkel

Goede ervaring met deze (web) shop. Personeel heeft me goed geholpen bij het vinden van de stof van mijn voorkeur en de levering was erg snel. Volgende dag al in huis. Medewerkers staan je vriendelijk en behulpzaam te woord. Erg tevreden.

top

Overzichtelijke website, duidelijk & goede bezorging.

Stationsweg 27

3362 HA Sliedrecht