Stoffen wijken enorm af van de foto

Prima levering en snel reactie via de klantenservice. Van de 3 stoffen die ik heb gekocht wijken er 2 af van kleur, 1 stof een klein beetje (leek geel maar is oranje) de andere enorm (op de foto een witte stof maar die bleek taupe). Dit laatste heb ik aangegeven bij de klantenservice, toen hoorde ik dat de foto met flits genomen was en dat de stof daarom afweek. Ook de laatste stof wat niet zoals verwacht. Een van de stoffen was wel afgeprijsd en dus goedkoop maar toch van goede kwaliteit. Lang verhaal kort; je kan niet echt afgaan op de foto’s. Verder een prima bedrijf.

Snelle verzending en de kwaliteit is geweldig!!

Super!!

Snelle levering , uitstekende stof . Kortom TOP

Een snelle levering

Mooie stoffen, goede en snelle service

2 lappen stof besteld. De kleuren waren mooier dan op de website. Perfect.

zeer goed

alles verloopt zeer goed bestellingen zijn altijd op tijd geen klachten

Prettige ervaring

Vrij snelle levering .veel keus goed zakendoen met dit bedrijf

De medewerkers hebben een rits en garen bij mijn stof gezocht, was perfect.

Goede kwaliteit

Mooie stof voor goede prijs.

Heel goed!

Ik had een verrassingspakket besteld en heb leuke stoffen gekregen. Viel niet tegen! Misschien leuk om ook een verrassingspakket voor kinderen als keuze optie te maken. Ik maak graag dingetjes voor mijn kindjes en zou leuk zijn om ook die keuze te hebben

Goede prijs, snel verzonden

snelle levering, goed verpakt, contact met leverancier goed

Veel keus en snelle levering

Ben zowel fysiek als online klant bij de stoffenkraam. Je wordt altijd prettig geholpen. Bestelling komt altijd snel.

Prachtige stoffen voor weinig. Maak kleding op maat, voor minder dan Zalando rekent :-)

De twee stoffen, een Interlock en een Crêpe de Chine, zijn van een mooie kwaliteit. Exact wat ik zocht. En de prijs is erg netjes. Als ik er mijn ontwerpen van heb uitgevoerd dan kom ik op zeer kleine prijzen uit. Ontwerpen en arbeidsloon niet mee gerekend. Daar kun je nog eens een potje van breken :-) Bedankt Stoffenkraam ! Fijn dat er nog winkels als die van jullie zijn. Ook al is het online ;-)

Snelle en goede service

Duidelijke en handige website, goede prijs kwaliteit verhouding, snelle service, bestelling snel en goed ontvangen. Fijn dat bezorging bij een afhaalpunt mogelijk is.

Snel en correct

Hele snelle levering. Het pakket was er sneller dan het bericht. Was thuis, dus geen probleem, maar hopelijk waren ze anders teruggekomen, want het was best een zwaar pakket door het kunstleer

Snel verzonden en netjes verpakt. Duidelijke website.

vlotte service, goede kwaliteit

de ene dag besteld, de andere dag al in huis. De kleur komt goed overeen met de foto op de website. Top!

Super mooi

Zeer goede service

Toller Service

Toller Service

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Duurde wat langer maar keurig bericht gekregen en alternatief aangeboden ivm leveringsprobleem uiteindelijk toch gekregen wat ik besteld had. Dus super service

Zeer goed. Hele snelle levering.

Snelle levering, krijgt wat je besteld. Vind alleen de bezorgkosten erg hoog.

Super snel

De website beviel me. Ook de mogelijkheid om een proefstukje te bestellen staat mij aan. De bestelling werd supersnel geleverd. Ik ga bij de Stoffenkraam vast vaker bestellen. ALA

Stationsweg 27

3362 HA Sliedrecht