Goed, vriendelijk!

Mooie stoffen, grote keuze, ook in accessoires.

Altijd goed

Heel veel aanbod , mooie materialen. Prettige site om op te zoeken . Trouwe klant en ja ik woon er nu ver vandaan maar blijf Slierendregse !

Prima stoffen en service

Prima stoffen en service

Vlotte en correcte afhandeling.

Goede info i.v.m. levering. En snelle levering.

Snelle reactie, mooie lappen

Enorm aanbod van mooie stoffen. Soms is een lap al verkocht, maar wordt een alternatief aangeboden. Goede communicatie.

Prima kwaliteit

Mooie stoffen, snelle levering. Ik bestel er zeker weer

Een overzichtelijke website.

Ik ben pas weer begonnen iets voor mezelf te naaien, ik wilde een stof met dieren erop. Wat een keuze. Ontzettend veel stoffen die mij aanspreken. Ook de levering is snel gegaan. Ik zal zeker vaker hier eens zoeken naar een leuke stof

Stof die ik besteld had is de volgende dag al geleverd. Fijn dat het er zo snel was; kon ik onmiddellijk aan de gang met mijn naai project. Goed verpakt. Niets op aan te merken.

Zeer goede kwaliteit!

De stof deed aan alle verwachtingen!

Beloven wat ze doen

Keurig bericht dat stof later in de week kwam en daarna meteen doorgestuurd. Zeer goed

Zaterdag besteld dinsdag in huis en wat een ontzettend leuke stof . Ik heb er een blouse van gemaakt zodat ik het met rokken en broeken kan combineren, ben er heel blij mee.

Super snelle reactie op mijn vraag

Ook werd ik doorverwezen naar een atelier die mij verder kunnen helpen.

fijne service, heel tevreden

Snelle levering en goede kwaliteit

Snelle levering, goede kwaliteit.

Zie eerder

Snelle levering en ze hadden precies wat ik nodig had.

een mooie en duidelijke site

alles is goed te overzien en duidelijk aangegeven en de beselling is snel in huis

Supersnelle levering en altijd overleg, als iets niet voorradig is.

Ik bestel al jaren bij de stoffenkraam, fijne overzichtelijke site

ben best tevreden over de dienst verlening.

mijn kennis van de stoffen is niet optimaal,vb,de verschillende soorten tricot enz ,als ik van ieder ervan staal moet bestellen gaat me dat wel wat kosten,vandaar soms niet optimaal geschikt voor hetgeen ik in gedachten had ,

Supersnelle levering, hulpstoffen.

Al vaker stoffen besteld en meer dan zeer tevreden. Ik vind de stoffen vaak nog mooier in het echt dan op het plaatje. Snelle levering en als er iets niet (meer) is dan krijg je daar direct een mail over en wordt het opgelost. Toppers!

Prima winkel.

Bestelling heel snel geleverd. En was ook de stof is mooi van kwaliteit. Ben heel tevreden.

Over het algemeen goed.

Ik bestel veel viltstof voor tassen. Nu heb ik blauwe viltstof ontvangen waar veel minder stevigheid in zit. Hier kan ik geen verkoopbare tassen van maken. De overige vilt is prima in orde.

Uitstekende service!

Supersnelle levering. Mooie kwaliteit.

Slecht

Twee keer sorteerfout bij verzending, hoge verzendkosten voor een stofstaal, hoger dan de kosten hoor een stofstaal en de kleur op de website komt absoluut niet overeen.

Prima mooie stof

Prima afgelevert keurig in een doos. Er was een soort stof niet. Netjes een mail gekregen en een tegoed bon. Zeker voor herhaling vatbaar.

Stationsweg 27

3362 HA Sliedrecht