Al had ik slechts alleen een cadeaukaart, ik ben tevreden over de levering. En ik weet dat mijn vrouw ook zeer tevreden over jullie is, vandaar bij jullie de bestelling.

Goed advies en snelle levering

Prettig telefonisch contact, goed geadviseerd en snel geleverd.

Snel

Fijne online shop, en snelle levering!

top!

snelle levering, netjes verpakt, nog even een telefonisch contact om een niet te leveren stof te bespreken. goed gedaan! ik ben tevreden!

Info gut und schnelle Lieferung

zufrieden mit der Ware

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Zeer snelle en correcte levering. Ben zeer tevreden.

Mijn aankoop bij de Stoffenkraam was TOP!

Dit was voor mij de eerste keer dat ik online stof heb besteld. De kleuren van de stoffen moment exact overeen zoals ik die op de website zag. De hoeveelheden waren ook goed en de fournituren, biasband, die ik erbij besteld heb klopten ook. En de prijs was ook ok!

Mooie stofjes

Mooie stofjes voor kleine prijsjes. Goede kwaliteit van stof. Snelle verzending. Heel tevreden met de bestelling.

Top service!

Snelle levering. Daarnaast bleek een stof niet helemaal wat hij op de site leek. Je krijgt snel reactie en goede hulp. Nieuwe stof gekregen en werd kosteloos opgestuurd. Super service!

Snelle levering Mooie stoffen

Heel goed en snelle levering en mooie stoffen.

zeer correcte winkel

Ik ben al zeer lang vaste klant. Dat zal ook zo blijven omdat ze heel eerlijk zijn. Het enige minpuntje dat ik kan vinden is dat de stof soms een beetje scheef is afgeknipt. Maar voor de rest TOP

Snelle service mooie stoffen

Stof was er snel Mooie kwaliteit goede prijs Zag er uit zoals plaatje op website

Snelle levering. Goede communicatie op de chat.

Goede kwaliteit van de stof die ik gekozen hebt.

Vlotte levering

Vlotte levering en goede kwaliteit stof

Alles super!

Schneller Versand, gute Kommunikation. Gerne wieder!

schnelle Lieferung, Stoff wunderbar

gute Betreuung

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

De stoffen worden altijd snel geleverd. En top kwaliteit

Vlotte afhandeling van de bestelling. Mooie stoffen en de uitgezochte kleur garen passen mooi bij de stoffen.

Hele goede ervaring

Netjes binnen bepaalde tijd bezorgd en keurig verpakt.stof niet vooradig werd samen naar een oplossing gekeken

uitstekend, snelle service

bestelling binnen enkele dagen in huis. Overzichtelijke website.

Snelle service, precies het bestelde in aantal en produkten.

Snelle levering,

Mijn ervaring is dat de bestelde artikelen super snel en netjes geleverd worden en mocht er iets zijn, altijd een mailtje om de probleempjes op te lossen. Ik ben zeer tevreden.

uitstekend

prima site met veel keuze ,

Stationsweg 27

3362 HA Sliedrecht