stoffen zijn prima, de snelheid waarmee ze binnen zijn ook.

Mijn ervaring met het bestellen is prima. Een nadeel jullie zijn supersnel. Ik had bestelt nr 21197920 en wilde er nog een stof bij bestellen. Dat deed ik maar toen werd het een nieuw pakket nr 21197923. Daar moest ik ook weer verzendkosten voor betalen terwijl het met dezelfde bestelling mee kwam. U kunt die 3,95 terug betalen. Anneke Jakobsen

Super snelle en goede levering

Mooie stof beter dan ik had verwacht

Top Qualität, wie im Online Shop beschrieben. Lieferung war nach 3 Tagen da!

Schnelle Lieferung, topp Qualität!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

perfecte levering

Online besteld, volgende dag al binnen ,zeer snelle levering, en mooie stoffen.

Goede afhandeling

Goede kwaliteit en service. Had een aantal ritsen besteld, er was een foutje gemaakt maar ze hebben het goed afgehandeld.

Snelle levering en goede kwaliteit.

Perfecte service

Perfecte service

De website aanbiedingen moet juiste updates krijgen

Één deel van mijn bestelling was uiteindelijk niet voorraden en de bij de prijsaanduiding was niet direct duidelijk om welke hoeveelheid het ging, in mijn geval werd niet in eerste instantie aangeduid dat het om de prijs per meter ging

Prettig geholpen, goede service mooie stoffen en haakkatoen

keurig afgewerkt

de order is snel uitgevoerd

prima service

Besteld e n snel bezorgd

super!

mijn stof wat ik uitgekozen had was niet meer leverbaar, andere uitgezocht, binnen 2 dagen was het er. Helemaal blij! goed contact, en erg goed geholpen.

Snelle leverling

Snelle levering. Met 2 dagen in huis al mijn stof en ook goed geholpen bij de chat

Prachtig assortiment, goede communicatie, fantastische service.

Goed , er was iets niet leverbaar en via de chat hebben we een ander stofje uitgezocht , ging prima zo

Prima service, is me goed bevallen

Prima geregeld, is me goed bevallen, op tijd bezorgd, zal ik vaker doen .

Snel geleverd!

Bestelling niet compleet

Mijn bestelling kon niet helemaal geleverd worden, ook al stond in de webwinkel dat de stof op voorraad was. Dit was een grote teleurstelling voor ons. Een bijpassende stof geannuleerd, dit ging zonder problemen. Het geld van de niet geleverde stoffen zou ik terug gestort krijgen, dit is na 9 dagen nog steeds niet gebeurd.

ik hou van de prijs/kwaliteit verhouding plus de de zeer vlotte service

Ik word bijna nooit teleurgesteld met een bestelling en een grote pluspunt voor mij is de mogelijkheid om de juiste passende kleur garen garen te bestellen. Dan voel ik dat er met liefde voor het vak wordt gewerkt.

Super snel alles geregeld en verzonden top service

De stof die ik had uitgekozen, bleek niet beschikbaar, via de telefoon werd ik goed geholpen met het uitzoeken van een vervangende, die ook nog keurig op tijd geleverd werd.

super

snelle levering! mooie stoffen.

prima geregeld allemaal

Helaas had ik pech dat er een gaatje in de stof zat. Deze werd zonder probleem snel vervangen! Hartelijk dank daarvoor. Erg blij was ik met toevoeging van het juiste garen

Prima, volgens afspraak, keurig geleverd

Prima, volgens afspraak, keurig geleverd