zeer tevreden

de levering was goed verzorgd en snel dus zeer tevreden

Mooie stoffen en veel keuze

Veel mooie stoffen tegen een goede prijs. Levering kan wel af en toe sneller maar dat ligt niet altijd aan stoffenkraam

Keurig verzorgd.

Mooi ruim geknipt. Netjes verpakt. Snel bezorgd. Voorherhaling vatbaar

heel goed

Alles ging naar wens. Van een bepaalde stof was was minder meters op voorraad. dit werd keurig opgelost.

Alles prima

Snelle, nette levering, mooie kwaliteit.

super service!

Snelle en goede service. Ik was vergeten om een proeflapje erbij te bestellen, en na één mailtje werd dit gelijk geregeld! Geweldig!

Sehr schöne Stoffe

Die Stoffe wurden schnell erhalten. Das Material ist von guter Qualität und die Farben sind sehr schön.

Gewoon super

Snelle levering goede kwaliteit goede service TOP

Snelle levering, goede communicatie

De bestelling is zeer snel geleverd. Helaas was niet alles helemaal zoals besteld en compleet. Contact hierover is vlot verlopen en er is meteen nageleverd. Heel erg bedankt hiervoor.

Sehr schnelle Reaktion und Info

Alles ist gut gelaufen. Da die bestellte Summe an Gardinenhaken nicht vorrätig waren, bekam ich eine schnelle Info über die spätere Nachsendung. Die Nachlieferung kam wie angekündigt. Lediglich die Art des Hakens war anders, stellt aber kein Problem dar.

Gewoon geweldig!

Snelle levering en veel keuze

Heel veel te kiezen en snel in huis. De website werkt ook gemakkelijk.

altijd goed gegaan

Mijn pakketje is nog steeds niet bezorgd , ik was gewoon thuis , maar de bezorger zegt van niet , hij heb het bij snelservice gebracht zegt hij , maar ik ben er 3 keer langs geweest , en hun zeiden dat ze niets hadden leggen, ik weet niet wat ik nu nog kan doen , ik zou het pakketje toch graag willen hebben Vriendelijke groet Janny

Het was even zoeken. Irritant dat er gelijk het passene garen bij gezet werd.

niet zo fijn

Mn dochter heeft gebeld. Het zou afgehaald worden door familie. Dit is langs elkaar heen gegaan. Uiteindelijk moest ik toch de verzendkosten betalen, waar ik altijd van baal.

Positief

Mijn ervaring is erg positief, snelle levering en mooie prijs en kwaliteit.

Snel en goed

Leuke stoffen, fournituren in alle kleuren en vormen. Echt prima! Goeie prijs-kwaliteit-verhouding.

Immer perfekt und schnell

Bin sehr zufrieden!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snel en goedkoper dan de markt

Volgende keer niet meer eerst shoppen voor de beste prijs... kost alleen maar tijd, dit was goedkoper, sneller en makkelijker met bezorging aan huis

Goede service, snel geleverd, niet zuinig geknipt.

Goede service, snel geleverd, niet zuinig geknipt

Foutje op de site, maar prima opgelost!

Ik had stof besteld . Op de site stond dat de rol 140cm breed was. Hij bleek echter maar 130cm. Toen ik dat aangaf kreeg ik direct en gratis het tekort opgestuurd! Prima service!

Goede service.

Mijn man heeft het opgehaald. Hij gaf aan vriendelijk geholpen te zijn. En precies op tijd.

geweldig

ik heb zeer goede kwaliteit gekregen

Prima levering, mooie stoffen.

Stationsweg 27

3362 HA Sliedrecht