Snelle levering en kwaliteit is goed

Voldoende keuze

De stof die ik bestelde is zeer goed omschreven waardoor ik exaxt de juiste stof ontving.

Zeer snelle levering

Het pakketje had ook per post gestuurd kunnen worden, dan was het een stuk goedkoper.

Producten naar verwachting.

Goed geholpen na niet op voorraad van de bestelde stof.

Snel, duidelijke website en kwaliteit!

Beste keus nu ik geen stoffenzaak in de buurt kan bezoeken !

Goede ervaring

Prima service, snel geleverd. Een minpuntje...de stof had een veel fellere kleur dan op de foto.

Topservice en snelle levering

Goede kwaliteit van de stoffen Zeer snelle levering Ruime keuze

Goed, snelle levering

Mijn bestelling bestond uit wat stofstaaltjes, omdat ik op zoek ben naar een specifieke kleur, glans en rekbaarheid voor een kostuum. Ik was blij met de snelle levering. De stalen waren een stuk groter dan verwacht, het was ongeveer 10 cm van de hele breedte van de stof, niet een klein lapje van 10x10 cm. Helaas zijn de stoffen niet geschikt voor mijn project dus moet ik nog even verder zoeken. Ze zijn wel mooi, goede kwaliteit.

Ik had mijn spullen met een paar dagen / 4 , in huis.

Goede snelle service, product zoals omschreven

De Stoffenkraam levert goede en snelle service, het product was zoals omschreven op de site. Ben heel tevreden.

Helemaal prima

Goede probleemloze ervaring.

Snel en goed

Fijne stof en supersnel geleverd. Erg blij mee.

Ruime keus en snelle levering

Zoals gezegd gevonden wat ik zocht en de levering was snel, vandaag besteld en binnen 2 dagen in huis.

Perfect geregeld

mooie stof voor betaalbare prijs

Nette service

Snelle service en na mail dat niet alles geleverd was had ik het ontbrekende de volgende dag in huis.

Goede service!

Al meerdere malen iets besteld, vorige bestelling ging er iets fout. Was direct contact over, ik kreeg de juiste stof per omgaande toegestuurd. Korte lijnen, hele goede service!

Sehr kundenorientiert

Als von dem.Stoff im Abverkauf nicht soviel da war wie gewünscht, haben sie sehr schnell und nett reagiert. Sofort angerufen und sogar ersatzweise Wunschartikel hinzugefügt... Sehr gute Qualität!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Zeer goede ervaring

Uitstekende stof zoals beschreven. Levering op tijd. Zeer tevreden.

positief voor eerste keer stof bestellen online

positief

Fijn meedenken prettige webwinkel!

Schitterende stoffen opgestuurd gekregen. Blij met de aankoop!

Heel blij met de bestelling. Mooie stoffen!!!

Wel is het me niet gelukt mijn tegoed bon te innen. Hoop dat dat de volgende keer wel lukt.

Vele mooie stoffen, prijs ook wel ok, nette levering

Vele mooie stoffen, prijs ook wel ok, nette levering. Dochtertje is helemaal blij met haar zelf uitgekozen stoffen voor de rokjes.

Stationsweg 27

3362 HA Sliedrecht