Heel correct, verzorgde verpakking, tijdige levering. Het is al mijn 2e bestelling en raad het iedereen aan !

prima ervaring

Dit was mijn eerste bestelling bij de Stoffenkraam en wat een keuze in de sortering! Dit bedrijf ga ik onthouden! Ik heb wel 1 minpuntje: (schrik niet:) het speldenkussen wat ik mee bestelde is best groot! In mijn beleving zou het product iets van 5 bij 5 cm. moeten zijn, maar is een heel royaal kussen van 10 bij 10 cm. Heel geschikt voor frequent gebruik dus!

Bij mijn vraag over een bestelling ben ik vriendelijk en duidelijk te woord gestaan en geholpen.

Snelle levering!

Prima.

Goede snelle levering.

Aardig stukje stof maar gehele print voor mij niet echt te beoordelen.

Altijd snel en op tijd geleverde

snel en goed

nvt

Snel en netjes geleverd

Via internet een keuze gemaakt en besteld. Ik kreeg direct een bevestiging en werd op de hoogte gehouden over de status van mijn bestelling. 2 dagen later werd het bezorgd en was het precies wat ik hoopte. Zeer tevreden, zoals elke keer.

Veel keuze, keurige afhandeling

Duidelijke website, veel keuze. Ik heb al regelmatig besteld bij de Stoffenkraam. Een keer zat een onderdeel van de bestelling er niet bij en dat werd meteen in orde gemaakt. De volgende dag had ik het in huis.

Over het algemeen goed

Helaas is het vaker voorgekomen dat een bestelde stof niet meer leverbaar is, terwijl er wel vermeld staat op voorraad. Dan kan je kiezen uit verschillende opties. Ik had op een gegeven moment 3 tegoedbonnen, maar je kan er per bestelling maar 1 inleveren, dat vind ik een heel gedoe.

Mooie stoffen, niet duur, snelle levering.

Ga zo door.

Duidelijke website, prachtige stoffen!

Zeer eenvoudig een eigen selectie mooie stoffen te maken, betaalbaar, breed assortiment, kwalitatief goed. Ik ben blij met de stoffen kraam. En, snelle levering bovendien!

Fijne webshop en snelle levering

Artikelen zijn makkelijk te vinden en de levering is snel! Ook de foto’s van de stoffen zijn duidelijk. Zeker een aanrader!

vriendelijk en snel

Fijn dat dit zo kan hopen er meer gebruik van te maken

Tevreden!

Niet bijzonder genoeg om nog eens heen te gaan

qua klantvriendelijkheid laten somminge eprsoneelsleden te wensen over.

Mijn bestelling was helaas zomaar retour gestuurd door de bezorger. Maar uiteindelijk is het goed gekomen.

Via website besteld en op afspraak afgehaald.

Goede ervaring, bestelling lag netjes klaar op afgesproken tijdstip.

Duurde erg lang

Ik vond het erg lang duren voor de bestelling opgehaald kon worden. Bijna 4 weken moeten wachten

Mooie, betaalbare stof. Snelle levering

Uitmuntende ervaring!

Snelle goede levering!

Mooie prijs leuke stoffen en snelle bezorging

Leuke stoffen mooie prijs snelle bezorging

Stationsweg 27

3362 HA Sliedrecht