internetbestelling oké, bestelling in de winkel ophalen niet.

Na het plaatsen van de bestelling die ik in de winkel op wilde halen, moest ik een mailtje sturen met het verzoek gebeld te worden als de bestelling klaar was zodat er een afhaaltijd kon worden afgesproken. Heb een mailtje gestuurd met het telefoonnummer, maar er is niet gebeld. Toen ik zelf belde hoorde ik ze zoeken en zeggen 'oh ja, hier is er nog 1'. Toen ik vroeg waarom ik niet was gebeld, werd er gewoon gezegd 'ja hoor, u bent wel gebeld. Misschien hebt u hem niet gehoord of was u weg'. Ik was gewoon thuis en heb geen gemiste oproep gehad. Als er nu gewoon 'sorry' was gezegd, is het oké, maar dit klopte echt niet. Stof bestellen en thuis laten bezorgen gaat prima.

Snelle service, ruime keuze, mooie stoffen

De stoffen werden snel geleverd, de afmetingen waren lekker ruim afgeknipt, de kleuren kwamen goed overeen met de foto's.

Fijne kwaliteit en een goede prijs

goede service

fijn dat er contact gezocht is, omdat er van een besteld product te weinig materiaal beschikbaar was. Alternatief geboden en daar tevreden mee.

Super snelle levering!

Behulpzame medewerker, telefonisch goed geholpen en binnen 24 uur geleverd!

Ze hebben precies DATGENE WAT IK ZOCHT!!!

Geweldig goed bedrijf en hebben alles wat ik nodig heb. het kan natuurlijk wel eens uitverkocht zijn maar meestal is er wel een alternatief. Ik bestel onlibe via de webwinkel wel zo gemakkelijk Echt een TOP bedrijf en aanbevelenswaardig!

Snelle levering en goede kwaliteit

Goede kwaliteit

Keurig netjes en snel geleverd

Ik kan het iedereen aanbevelen.

Goed. Precies wat ik besteld had.

Netjes geleverd. Voering heb ik direct in de rok genaaid. Bestel zeker nog een keer.

Alles naar wens

Overzichtelijke site, goede kwaliteit stoffen en snelle levering

Snelle levering en leuke stofjes

Goede ervaringen

goede ervaring

Ik vond het jammer dat er niet gekeken werd of je de goede garen bij de stof had.Op een plaatje is niet goed te zien of je de goede kleur uit kiest.

goede en snelle levering

nog niks met de stof gedaan , wel gewassen

Heel erg goed

Heel erg goed.

Snel ontvangen wat ik besteld had

Duidelijke site, snel geleverd

Prettige webshop, snel geleverd, tevreden

teleurstellend

Iedere keer als ik wat bestel zijn er diverse artikelen niet meer op voorraad. Heb zelf een webshop en heb dit nog nooit meegemaakt omdat je je voorraad op orde houdt.

Snelle verzending

Goed geregeld

Ik had een verkeerde kleur wol besteld, heb middels de chat d'r kleur aangepast, met succes.

Super tevreden

Ik ga met heel veel plezier winkelen bij mijn favoriet stoffenwinkel...

prima service en snelle levering !

Klantvriendelijk . Zelfs kreeg ik een telefoontje over stof die uitverkocht was en de vraag over evt. andere kleur !. Goede ervaring !

heel goed

Snel en goed aangekomen Dank u

Fijne website, levering was snel, en als verwacht

De website gaf een goed beeld van wat ik uiteindelijk opgestuurd heb gekregen

Snel en accuraat geleverd

De lapjes waren mooi recht geknipt en netjes opgevouwen. Heel fijn om er mee aan de slag te gaan.

Stationsweg 27

3362 HA Sliedrecht