Goede kwaliteit stoffen, duidelijke website en een vlotte levering

Zie biven

keurig geregeld

Juiste kleur en maat snel geleverd

Mijn ervaring was goed, snelle levering alleen nu zit ik al vanaf 7 maart op een bestelling te wacht

Levering was altijd met een dag of 2 a 3 nu wacht ik al ruim 2 weken op mijn bestelling

Superfijne webshop.

Altijd beschikbaar voor advies, goede kwaliteit stoffen, ruim gemeten hoeveelheden, veel keuze in fournituren en ook wel fijn vlot en netjes geleverd!

vlotte levering, goede kwaliteit!

Een snelle levering van de gezochte stof en het voldeed prima aan de verwachting en zeker voor een nette prijs.

Prima. Goede service !

Goeie afhandeling.

Geen idee

Ik heb mijn bestelling niet ontvangen ondanks dat de bezorger zegt van wel. Baal als een stekker,.

Snelle levering, precies de stof, die ik wilde. Goede qualiteit

super

binnen 2 dagen bezorgt klein foutje en meteen hersteld . volgende dag alweer binnen.

Ondanks dat ik niet op de lijst stond maar wel n pakketje op kwam halen mocht ik gelukkig toch de winkel in! Ik had telefonisch een shop-afspraak gemaakt maar was niet verwerkt op de internetlijst. Verder was het prima te doen in de winkel, leuk geslaagd!!

Duidelijk. Snelle levering. Kwaliteit.

Persoonlijke, eerlijke service

Persoonlijke service, eerlijk advies.

Top service!

Juiste bestelling, aanpassingen na mailtje onmiddellijk correct! Heel snelle levering.

leuk assortiment, betaalbaar en snel geleverd

leuk assortiment, betaalbaar en snel geleverd

prima geholpen, en mooie materialen

Omdat ik op de website de kleuren voor de fournituren niet goed kon beoordelen heb ik gebeld. door een van de medewerkers werd ik prima geholpen en heb ik precies de goede kleur rits en biaisband bij de stof kunnen bestellen.

Mooie stoffen, geschikte bijbehorende accessoiresen snelle levering biedt de Stoffenkraam

Zie bovenstaande

Snelle en nette levering en goede service

Meerdere keren al stof besteld, 1 keer gemaild en bestelling na betaling gewijzegd, werd netjes in orde gemaakt en een extra rekening gestuurd, zeer netjes afgehandeld.

Prima geregeld.

Bestelling geplaats, afspraak gemaakt. Alles lag keurig klaar en mocht nog iets kopen wat ik vergeten was te bestellen. Vriendelijk ontvangen, super dus.

Als stofferi ga bedrijf kan ik aan op de stof en de kwaliteit die ik besteld. De levering is goed,ga zo door

Uitstekende service

Een menselijke vergissing snel opgelost waarvoor DANK !

Goede service en snelle afhandeling.

Ik ben zeer tevreden

Snelle levering, prima

Mooie stof, handig hoe jullie de garenkeuze bij de stof regelen

Heel correcte levering

Mooie stoffen, correcte levering, duidelijke website. Ik kom terug!

goede service

leuke stoffen