uiteindelijk tevreden

Het duurde erg lang voor de telefoon werd opgenomen. Eerst 06 ,en later maar vaste nr gebeld. Daarna was alles oké. spullen lagen klaar en konden zo mee.

Teleurstellend

Het pakje was op een ander adres bezorgd zonder dat ik daar een bericht van kreeg dus ik zat voor niets te wachten Het gordijn band was niet wat ik wilde De foto's waren niet duidelijk, wit op wit. Helaas. Ik zou die verbeteren als ik jullie was.

Snel geleverd zoals altijd.

Goede service door snelle levering.

Super, duidelijke website

Snelle levering, goed verpakt!

prima!!

Keurige en vlotte afhandeling.

Gewoon geweldig

Alles is correct afgehandeld.

Goed!

Goed geen problemen

Prima, stoffen voldoen aan de verwachting!

Het kost wel even tijd omdat er heel veel keus wordt geboden op de site. Maar ik ben altijd tevreden omdat de geleverde stoffen die ik besteld heb voldoen aan de verwachting. Bedankt voor de snelle levering en ook bedankt voor de altijd extra 10 of 20 cm extra aan stof. Hartelijke groeten Janneke

Mijn ervaring bij jullie is prima.

Goeie ervaring.

Immer wieder gern hier Stoff kaufen !

Sehr schöne und große Auswahl an Stoffen. Es wäre allerdings sehr hilfreich wenn etwas mehr Details zum Stoff angegeben werden ...z.Bsp. Gewicht g/m2..... ein zwei Bilder mehr zu sehen sind, damit man besser sieht wie der Stoff aussieht......und vielleicht manchmal ein Nähbeispiel als Bild dabei ist ....

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Sehr schnell und von guter Qualität.

Ich habe das Formular schon einmal ausgefüllt, es aber nicht abgeschickt, weil ich Ihre Datenschutzbestimmungen nicht akzeptieren möchte. Mein Ordner ist voll mit Werbung. Was wollen Sie mit meiner IP-Adresse? Warum muss ich das akzeptieren?

Snel en behulpzaam

Snelle reactie en alternatief geregeld omdat betreffende stof niet voorradig bleek te zijn. Erg behulpzaam!

Helemaal tevreden

Voldeed aan verwachtingen. Mooie stof.

Prima geleverd

Mooie stoffen Belachelijke hoge verzendingskosten

Altijd zonder problemen en tip top in orde

Het is altijd tof om een bestelling door te geven aan jullie omdat ik dat met een gerust gevoel kan doen dat ik weet dat het in orde gaat zijn en dat het vlug geleverd word hartelijk dank voor de vlotte servies

kosten

stof is mooi maar de verzendkosten zijn te hoog

Prachtige stoffen, snel geleverd.

Heb heerlijk op de goede site alle stoffen bekeken en vervolgens 7 lappen besteld. Prachtig materiaal. Zeer tevreden klant!

snel ontvangen wat ik besteld heb

snel geregeld, super

Heel goed.

Goede site, prettige communicatie, fijne prijzen

Supersnel lag de bestelling klaar! AL meerdere keren gebruik gemaakt van deze service

Goede prijs kwaliteit

Altijd goed. Snelle levering!

zeer tevreden.

ik had via internet nog een halve meter wafelkatoen besteld, maar helaas niet de kleur geel die ik al had gekocht voor de lockdown. Woensdagmiddag een winkelafspraak en de goede kleur "gekocht". Werd bij uitzondering omgeruild. Chapeau !!!! Hartelijk dnak hiervoor en heel hele fijn, aardige, behulpzame verkoopster. Met vriendelijke groeten, Ada Goudriaan.

Toller Kontakt

Hier bestelle ich wieder, toller Kontakt. Danke.

Snelle en goede levering

Ik ben heel blij met De Stoffenkraam. Ze hebben een goede keuze en leveren - naar wens - ook passend garen. Top!

Stationsweg 27

3362 HA Sliedrecht