Die Stoffe haben eine gute Qualität. ich bin sehr zufrieden!

Ich bestelle immer wieder gern bei Ihnen.

Prima op de hoogte gehouden vis mail

Zie vorige zin.

Snelle levering, leuke stoffen van goede kwaliteit

snelle correcte levering

zie boven

Prettig

Fijn dat er even werd gebeld voor de passende garen

Wat een topservice!

Heel blij met Stoffenkraam. Afgelopen maanden meerdere stoffen besteld naar aanleiding van hele fijne staaltjes! Alles werd keurig geleverd en zag er ook vaak hetzelfde uit als op de foto. Kortom; een aanrader!

Vandaag besteld en de dag erna ontvangen! Ongelooflijk! Stof? geweldig kwaliteit een echte aanrader! Ga zeker nog bestelling plaatsen!

Klantvriendelijkheid zou beter kunnen

Nu met lockdown vorige week geweest 20 min werd ik wel goed geholpen , beter als anders .er was nu tijd voor de klant. Anders merk je dat ze alleen maar voor wegbshop bezig zijn . En ze gewoon laten wachten

Sehr gute Stoffauswahl

De Stoffenkraam bietet ein wirklich gutes Portfolio für jedes Nähprojekt. Sehr gut gefällt mir die Filterfunktion nach unterschiedlichen Kriterien. So kann man z. B. nicht nur nach der Beschaffenheit einzelner Stoffe suchen, sondern auch nach Anwendung. Wenn man z. B. nach "Pullover" filtert, bekommt man eine sehr breite Auswahl an geeigneten Stoffen als Ergebnis. Die Bestellung ist unkompliziert, der Versand sehr schnell und die Preise befinden sich im angemessenen Rahmen. Ich bin rundum zufrieden mit meinen bisherigen Bestellungen. Macht weiter so!

Communicatie is zeer snel

er wat wat mis gegaan met de lengte van een stofje, na een berichtje had ik binnen 5 minuten bericht terug. Super snel en goed opgelost!

Vriendelijk geholpen.

Zeer goede ervaring.

Goede service en ik word steeds op de hoogte gebracht als er iets niet meer is.

Goede stoffen en bezorgen snel

Goede kwaliteit stoffen .

Geen contact met klantenservice te krijgen

De stof is onjuist gefotografeerd waardoor er geen juist beeld ontstond. Hier wilde ik graag met de klantenservice over bellen. Bellen ging niet. Geen nummer zichtbaar. Toen gemaild. Nog altijd geen antwoord op...

Mooie stoffen voor een goede prijs en altijd snel in huis.

Ben zeer tevreden

De stoffen zijn mooi, de service is prima en de levering is snel

Geweldig producten

Alle stof is heel mooi en ik heb al wat mooie dingen van gemaakt! De glaskop spelden zijn ook goed scherp, maar de foto op de website zelf is niet goed te zien.

prima service, bestelling snel in huis

IK kon de afmeting van de stof net aanpassen naar bv 1.50 cm, terwijl wel beschreven staat dat dit zou moeten kunnen

Heel blij mee!

Vooraf een stof uitgezocht met een bepaald patroon en kleuren. Daar zocht ik 2 passende effen stoffen bij, dus daarvoor heb ik contact gezocht met de klantenservice. De betreffende medewerker heeft aangegeven welke stof daar het mooist bij passen en deze heb ik dus besteld. Bij aankomst van het pakket (alles netjes verpakt en snel verzonden) trok ik de verpakking open en was ik erg blij met de effen kleuren die uitgezocht waren bij de stof met het patroon. Dus heel blij met de service!

De bestelling is goed en vlug verlopen. Had wel gevraagd bij de bestelling ,dat ik had gelezen dat ze ook een spaarkaart hadden en of ze die bij de levering er bij in wilde de doen. Maar op die vraag totaal geen reactie gehad

Wat was toegezegd was er niet

Nadat ik eerst gebeld had over kleur van de wol op de site, heb ik gevraagd of er nog 7 bollen waren. Die waren er , maar ik moest mijn bestelling per mail doorgeven. Nadat ik die bestelling doorgegeven had en ook betaald, kreeg ik een dag later een mail dat er helaas nog maar 5 waren en dat ze bij de leverancier ook op waren. Ik vond dit erg slordig en moest daarna maar zien of ik deze bollen ( waarmee ik al een babydekentje aan het haken was ) nog ergens anders kon kopen.

Snel, keurig verpakt.

snelle service, snelle levering, zeer attent

prima websiteje om op te navigeren. fotos kunnen beter. daardoor 2 monsters besteld van dezelfde stof. daarentegen werd ik kort daarna gebeld dat het twee dezelfde stoffen waren. direct een refund daarvan gekregen. stoffen waren snel ook snel geleverd in ~2 dagen. ik had verwacht dat de stoffen monster veel kleiner waren, een vierkant vlakje wat in je hand past. een sample is er om te zijn, niet om een stoffenlap erbij te krijgen. het was een dure sample (incl. verzenden) om te kijken wat de stof was. de prijzen zijn oke voor de prioriteit waar ik de stoffen voor nodig had. niet de goedkoopste, maar se extra euros zie ik als extra steun

Vlotte levering, goede service!

Van de stof die ik besteld had was te weinig. Via de mail gecommuniceerd voor andere kleur. Deze werd 2 dagen later geleverd. Zeer tevreden over.

Heel voorkomend en snel.

Zelfs toen een artikel was uitverkocht, werd ik benaderd of ik geld terug wilde of iets anders wilde uitzoeken. Dat hoor je niet vaak meer tegenwoordig. Dus prima service van de stoffenkraam.

Stationsweg 27

3362 HA Sliedrecht