Mooie stof

Snelle levering, mooie kwaliteit. Zeer tevreden

Ik stond in de winkel te wachten en was er op tijd, maar werd niet op gelijk geholpen.

Het was jammer dat ik niet gelijk geholpen werd, hoewel ik wel op de afgesproken tijd in de winkel was. Verder was ik over de producten tevreden.

Top geregeld allemaal

Nadat de stof niet goed was kreeg ik netjes de stof nog een keer

Top kwaliteit, voor een betaalbare prijs en een snelle levering

Jaren aan de kraam in oud Beijerland de stoffen gekocht, en nu online Ik vind het geweldig en zeker in deze tijd van afstand. Zo makkelijk te bestellen. Hier is een tevreden klant.

alles prima geleverd

Stoffen besteld en alles prima aangeleverd gekregen .De bestelling was stevig ingepakt in een stevige doos .Niets op aan te merken.

Hier zal zeker opnieuw kopen.

Eerst wat stofmonsters besteld (volgende dag al ontvangen) en daarna de uitgekozen stof. Snelle levering. Precies wat ik zocht.

Toppie

Leuke stofjes en snelle verzending.

omschrijvingen kunnen beter

samenstelling van stoffen is onduidelijk, geen gewicht e.z.v. verder erg prettig geholpen !!!!

heel goed!

prima stoffen, netjes op tijd geleverd alles wat ik er van verwacht had.

Op tijd bezorgd en mooi stof

Volgens afspraak

Vorige keren zat er een stickertje op het monster zodat ik goed kon zien wat wat was...dat miste ik nu, ik moet dan zoeken welk product ik kan bestellen....wat lastig is als stoffen op elkaar lijken.....kan dat de volgende keer wel weer?

PRIMA

Vlot, accuraat en kundig

viel wat tegen

stootband is heel dun en slap

Super geregeld en kwaliteit voor geld!

Afspraken nagekomen, begeleiding was vriendelijk en goed én... de kwaliteit is super, zeker gezien de prijs!

Op de site staat alles heel duidelijk omschreven, en zijn heel snel met verzenden .

Prima ik ben blij met de stof..

Snelle service volgende keer hoop ik te slagen in viscose stof effen payroll. groet Anke Marcus.

Goeie ervaring 9

Alles bestens

Stoffsuche einfach Lieferung innerhalb von 3 Tagen erhalten Einzig die Versandkosten sind relativ hoch, aber....Ware wird aus Holland versendet, da kann man wohl nichts dran ändern.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snel geleverd, goede kleur garen bij de stof uitgezocht. Er was een klein leveringsfoutje maar dat is snel en professioneel opgelost.

Prima producten en snelle levering

Goede omschrijving van de producten, voldoet helemaal aan de verwachting en was snel geleverd. Helemaal tevreden!

ik ben goed geholpen

Ik ben direct geholpen en waren heel vriendelijk

Goede site en prima afhandeling

Alles ging gemakkelijk en veel keuze.

Heel goed!mooie stoffen.goede service!

Top!!

Alles naar wens. De ritsen kwamen een paar dagen later. Geen probleem.

Stationsweg 27

3362 HA Sliedrecht