Prima service, snelle levering goede spullen

Prima sercive, snelle levering, goed materiaal en aardig personeel!

Snel, vriendelijk en efficient geholpen

Fijn dat het weer kon

Geleverd wat ik verwachtte Goede kwaliteit En...op tijd geen Corona uitvlucht.

Veel keuze, goede levering

Op de site veel keuze, makkelijk met menu's. Goede prijs/kwaliteit verhouding. En mijn ervaring is dat ik in de winkel ook altijd goed geholpen werd.

Goede stoffen

Goede stoffen alleen jammer van de trage communicatie.

hele goede ervaring

duidelijke website en ik kon het snel ophalen in de winkel

Prima ervaring

Mooie kwaliteit, klopt met wat op de site staat. Snelle levering.

Snel en goede kwaliteit

Leveringen van de Stoffenkraam zijn altijd snel. De kwaliteit van de stoffen die ik uitkoos is prima. Online kiezen is best moeilijk. Vandaar dat een stofje dat uitgezocht was voor een jumpsuit voor mijn anderhalfjarige kleindochter anders bleek dan op de foto. Blaadjes blauw digitaal (?) het dessin leek heel klein, maar bleek in werkelijkheid veel groter....niet geschikt voor kleine kleertjes... of je een meter stof kunt ruilen heb ik niet nagevraagd, ik maak er een blouse van voor mijn schoondochter.

Genoeg keuze in stoffen!

Maar winkelen onder tijdsdruk ivm corona maatregelen past niet bij mij.

Goede kwaliteit en snel geleverd.

Goede kwaliteit en snel geleverd.

prettige manier om te bestellen

de kwaliteit en kleuren van de bestelde stoffen komen goed overeen met de verwachting

geweldig

Prachtige stof. services uitstekend.

Snelle en goede levering

Snelle en goede leverin

Heel tevreden en kom zeker online terug

Ruime keuze in stoffen en fournituren. Via de chat snel geholpen bij het maken van een keuze. De volgende dag al bezorgd!

Stipte levering, snel antwoord via mail en de prijs kwaliteit is zeer goed.

Stof was mooi, service iets minder

Het stof was mooi en voldeed aan de verwachtingen. Vooraf gemaild of het haalbaar was dat mijn bestelling (4m van 1 soort stof) die zelfde dag nog verzonden zou worden. Dit was zeker mogelijk, besteld en betaald Helaas werd het pakket pas dag later verzonden. Ook het verzoek om het bestelde stof te leveren in 2 lappen van 2 meters was niet uitgevoerd. Toch jammer dat de eerste kennismaking met een bedrijf toch al 2 minpuntjes oplevert

prima service

een gezellige en behulpzame winkel

goede stoffen voor een lage prijs

uitstekend

snelle aflevering en prima stoffen gekregen.

Heel goed.

Heel goed. Special de contact via chatten was verrassend plezierig en nuttig.

Goede en snelle levering

Mooie stoffen en snelle verzending

Mijn bestelde stoffen waren echt weer super en het was ook super snel verzonden.

Jammer dat het bestelde aantal meters niet meer in voorraad was.

Helaas was de volgens mij bestelde stof er niet meer in de goede kleur. Ik kreeg een vervangend stuk stof in andere kleur en veel minder dan besteld, omdat het uit het assortiment was. Ik kan het alternatief wel verwerken, maar niet voor hetgeen ik had bedacht. Ik wacht nog wel op het terugstorten van het verschil in de beide bedragen.

Geweldige (online) stoffenwinkel

Geweldige (online) stoffenwinkel. Groot assortiment, snelle service en goede communicatie. Een aanrader.

tevreden

tevreden.